Shadow Warrior 3 Çıkış Tarihi Sızdı

Katana'yı yavaştan hazır edelim...

Shadow Warrior 3 Çıkış Tarihi Sızdı

Shadow Warrior 3 çıkış tarihi resmi duyurusundan önce sızmış olabilir. İlk iki oyunun ardından üçüncü oyun ne zaman çıkacak? PlayStation ve Microsoft mağazalarına göre, önümüzde fazla bir zaman yok. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarok Çıkış Tarihi Sızdırıldı!


Shadow Warrior serisinin ilk oyunu, 3D Realms tarafından 1997 yılında satışa sunulmuştu. Modern bir ninja olan Lo Wang karakterini yönetiyor ve şeytan sürüleri ile mücadele ediyorduk. Ne var ki daha sonradan Flying Wild Hog tarafından devralınan seri, 2013 yılı içerisinde de sil baştan alınmıştı. Son olarak 2016 yılında çıkan iki oyunundan sonra, bu yıl içerisinde de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilmekte olan Shadow Warrior 3 ile buluşmaya hazırlanıyoruz.

2020 yılının Temmuz ayı içerisinde duyurulmuş olan üçüncü oyunda, hikayeye göre yine Lo Wang rolünde olacak ve eski işverenimiz ile daha sonradan müttefik olduğumuz Orochi Zilla tarafından yanlışlıkla serbest bırakılan ejderhayı yakalamaya çalışacağız.

Senaryo boyunca, ejderhanın peşinden giderek, dünyanın kimsenin gitmediği yerlerinde zorlu mücadelelere girişmek durumunda olacağız. Kıyameti durdurmanın yolu ise ölü bir tanrının maskesinden, ejderha yumurtasından, büyüden ve ateş gücünden geçiyor olacak.

Daha hızlı bir oyun yapısının sunulacağı Shadow Warrior 3 ile ana karakterimizin duvarda koşma, çift zıplama, havada saldırı ve kanca kullanma gibi yetenekleri olacak. Ayrıca dinamik savaş arenalarında, yeni saldırı seçenekleri ile her defasında düşmanlarımıza karşı yeni strateji belirlememiz gerekecek.

Shadow Warrior 3 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Yayıncı konumundaki Devolver Digital, henüz net bir çıkış tarihi duyurusunda bulunmamıştı. Öyle ki, geçtiğimiz yıl içerisinde bu yıla ertelenmişti. Sonrasında ise yeni bir haber ile karşılaşmamıştık.

Yakın bir zaman önce PlayStation ve Microsoft mağazalarına yansıyan detaya göre, serinin üçüncü oyunu 1 Mart 2022 tarihinde satışa sunulacak. Şu an için Steam tarafında herhangi bir güncellemeye gidilmiş değil, ama eğer belirtilen tarih resmi ise, net tarih duyurusunun yakın bir zaman içerisinde yapılacağını tahmin edebiliriz.

Son olarak, Shadow Warrior 3’ü ön-sipariş ile satın almanız durumunda, Shadow Warrior ve Shadow Warrior 2’ye ücretsiz olarak erişim yanı sıra, üçüncü oyun için Limited Edition Katana Skin içeriği hediyeniz de olacak. Belirtilene göre, bu Katana görünümü bu pakete özel olacak.

Exit mobile version