Sevilen Warzone Haritası Verdansk Geri Dönebilir

Eski günlere dönüş...

Eğer Tom Henderson tarafından ortaya atılan iddia doğru çıkarsa, sevilen Warzone haritası Verdansk ile eski günlere geri dönüş yapabiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty Geliştiricilerinden Kratos Aktörüne Cevap


Warzone, 2020 yılının Mart ayından yayınlanmıştı. Ücretsiz olarak yayınlanan oyunun ilk haritası ise Verdansk idi. Ne var ki ilk olarak Black Ops Cold War ile dönüşüm geçiren bu harita, Vanguard ile de bayrağı bizi Pasifik dolaylarına götüren Caldera haritasına devretmişti. Ancak Warzone 2.0 oyununun yayınlanmasının ardından Warzone, Eylül ayı itibarıyla kapatılmıştı.

Sevilen Warzone Haritası Verdansk Geri Dönüyor Mu?

Verdansk, Call of Duty oyuncularının sevdiği bir harita ve Warzone Mobile ile düzenlenmiş versiyonuna yer verilecek. Bununla birlikte, görünüşe göre Activision şirketinin oyunculara güzel bir sürprizi var. Öyle ki sevilen Warzone haritası Verdansk bir geri dönüşe imza atacak olabilir.

Verdansk84_Overview_WZ

Elbette bu geri dönüş hemen olmayacak gibi görünüyor. Insider Gaming sitesinden Tom Henderson, 2024 yılında çıkacak ve Körfez Savaşı’nı konu alacak olan Call of Duty: Black Ops Gulf War oyununun ilk sezonunun başlamasının ardından sağlanacak Warzone entegrasyonu ile Verdansk haritası ile yeniden buluşacağımızı söylüyor.

Hatırlayacağınız üzere, Rebirth Island ve Fortune’s Keep isimli Resurgence modu haritalarının geri döneceği onaylanmıştı. Yakın bir zaman önce de Fortnite OG Bölüm 1 haritasını yeniden sunmuş ve eş zamanlı oyuncu sayısı rekoru kırılmıştı. Bu durumun, Activision şirketinin dikkatini çektiği ve benzer bir hamlede bulunabileceği söyleniyor. Bu hamle, oyuncuların eski günleri yad etmesine olanak tanıyacak iken eş zamanlı oyuncu sayısı rekoru da gelebilir.

Exit mobile version