Sevgililer Gününe Yalnız Girenlere Yalnızlık Dolu Beş Oyun Tavsiyesi!

Sevgililer Gününde Oynanabilecek Oyunlar Listesi ile Karşınızdayız!

Fark etmiş olabileceğiniz üzere sevgililer günü yine yakınlarda. Eğer siz de sevgililer gününü yalnız geçirecek kişilerdenseniz, üzülmeyin. Bu listemizde sevgililer gününe yalnız girenlere yalnızlık dolu beş oyun tavsiyesi ile karşınızdayız. İşte sevgililer gününde oynanabilecek oyunlar listesi!


Benzer İçerik: En İyi 50 TL Altı Oyunlar


Sevgililer Gününde Oynanabilecek Oyunlar Listesi

Biraz flört, biraz strateji.

İşte 14 Şubat’ı evde geçirecek kişiler için hazırladığımız oyun tavsiyeleri! Siz de aralarından seçim yapabilirsiniz. Dikkat: Bu oyunlar zamanın nasıl geçtiğini fark ettirmeden sizi saatler boyunca bilgisayar başında oturtabilme tehlikesine sahip.

Sevgililer Gününde Oynanabilecek Oyunlar Listesi

1- Super Seducer

Evet, sevgililer gününe yalnız girdiğine göre bazı sorunlar söz konusu olabilir. Super Seducer serisi bu noktada devreye giriyor.

Oyunun temel amacının ne olduğunu isimlerden de anlamanız mümkün.

“Oyunda amaç kız tavlamak ve bunu size gerçek hayatta uygulatmak. Bu oyuna sahip olmadan önce bir kız arkadaşım vardı şu anda yok.”

Oyunun temeli size bir kızı nasıl tavlayabileceğinizi öğretmek üzerine kurulu. Burada biraz pratik yapabilir, ardından deneyimlerinizi gerçek hayata dökebilirsiniz. Ya da sadece vakit geçirin.

Platformlar: PlayStation 4 – Windows – macOS

2- Shark Dating Simulator XL

Shark Dating Simulator XL, isminden de anlayabileceğiniz gibi dating üzerine kurulu bir oyun. Yaptığınız tercihlerin ilerleyen senaryolara ve oyunun sonuna etkisinin bulunduğu bu oyunun temel olarak bir çizgi roman kafasında olduğunu söyleyebiliriz.

Evet, en iyi yol olmayabilir. Ancak bir göz atabilirsiniz.

Platformlar: Windows

3- Age of Empires III

Tamam, sizi fazlası ile darladığımızın farkındayız. Ben de bugünü evde geçireceğim ve tercihim Age of Empires III olacak gibi gözüküyor. Bilerek üçüncü sıraya koydum ki, biraz kafiyeli olsun.

Age of Empires III aslında hepinizin yakından tanıdığı gerçek zamanlı bir strateji oyunu. İster arkadaşlarınızla, isterseniz de yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz oyunda rakibinizi yok etmeye çalışın. Ortalama bir oyun iki saatten fazla sürebildiği için birkaç oyunla geceyi geride bırakabilirsiniz.

Platformlar: Windows

4- Red Dead Redemption II

Yalnızlığımızın oyun karakterimize de yansımasını istiyorsak, Red Dead Redemption II iyi bir tercih olabilir. Üstelik pek çok platformda oynayabileceğiniz bu oyun hem grafikleri, hem hikayesi hem de mekanikleri ile saatlerin nasıl geçtiğini unutturacaktır.

Eğer daha eski nesil bir konsola sahipseniz, serinin ilk oyununa da göz atabilirsiniz.

Platformlar: Windows – PlayStation 4 / 5 – Xbox One / Series – Stadia

5- Counter Strike: Global Offensive

Çevrim dışı oyunları geride bırakıp çevrim içi oyunlara bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Sorunumuz yalnızlık ise bunun kurtuluşu çevrim içi bir oyunda olabilir. Bunların arasında en hızlı tüketebileceğiniz oyunlardan birisi ise Counter Strike: Global Offensive olarak öne çıkıyor.

Platformlar: Windows


Ücretsiz Oyun İndir


Peki sizin bu listede yer almasını tavsiye ettiğiniz bir oyun var mı? Görüşlerinizi ve önerilerinizi hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden hem bizlerle hem de diğer okuyucular ile paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version