Serious Sam: Siberian Mayhem PC için Duyuruldu

Bekle bizi Sibirya!

Serious Sam Siberian Mayhem PC için Duyuruldu

Geçtiğimiz hafta içerisinde yayınlanan gizemli tanıtım videosu sonrasında, Serious Sam: Siberian Mayhem PC için duyuruldu. 25 Ocak 2022 tarihinde satışa sunulacak oyunun detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Splinter Cell Remake Sonunda Duyuruldu!


Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Cuma günü, Devolver Digital gizemli bir tanıtım videosu ile yeni Serious Sam duyurusu gerçekleştirmişti. Dördüncü oyunun üzerinden hemen hemen iki yıl geçmemiş iken, Sam ağabeyimizin yeni bir macerasına dahil olacak olmak elbette mutluluk verici. Ancak duyurulması ile aynı ay içerisinde satışa sunulacağının söylenmesi, yeni bir ana oyun ile değil de Serious Sam 4 için indirilebilir bir içerik ile karşı karşıya olduğumuzun habercisi gibiydi. Resmi duyuru ile takke düştü, kel göründü diyebiliriz.

Croteam ve Timelock Studio tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından geliştirilmekte olan Serious Sam: Siberian Mayhem PC için duyuruldu.

Serious Sam: Siberian Mayhem PC için Geliyor

Dördüncü ana oyun için bir genişletme paketi niteliğinde yayınlanacak olan Serious Sam: Siberian Mayhem, adından da anlayabileceğiniz üzere bizleri Sibirya bölgesine götürecek. Hedefimiz ise, unutulmuş hikayeler, keşfedilmemiş bölgeler ve Mental sürüleri ile yapacağımız savaşlar ile dolu bir senaryo boyunca her defasında bizden bir adım ötede olacak hıyanet içerisindeki General Brand’i yakalamak.

Oyun boyunca kuzey kutbu kıyılarından, ıssız ormanlara, terk edilmiş köylere ve tüyler ürpertici bir hayalet kasabaya kadar uzanan beş yeni bölümün bizi beklediği senaryoda, yeni düşmanlar ve kullanabileceğimiz AK ve tatar yayı dahil yeni silahlar, yeni teçhizatlar ve yeni araçlar olacak. Bunların yanı sıra, bizlere yardım edecek olup dışlanmış kişilerden oluşan bir grup ve yeni karakter ile de karşılaşacağız. Yan görevleri tamamlamamız durumunda ise yeni tarih kayıtlarına ulaşabilecek ve gizleri açıla çıkartabileceksiniz. Haliyle böyle hakkında daha fazla bilgi sahibi olabileceksiniz.

Serious Sam: Siberian Mayhem duyurusuna ilişkin olarak yayınlanan fragmana ve açıklanan sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Serious Sam: Siberian Mayhem Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version