Serious Sam 4: Planet Badass Yeni Fragmanı Yayınlandı

Efsane geri dönüyor.

Uzun bir aranın ardından yeni bir Serious Sam oyunu tekrar oyuncular ile buluşuyor. Croteam’ın geliştirdiği Devolver Digital’in ise dağıtımcılığını üstlendiği Serious Sam serisinin dördüncü oyunu Serious Sam 4: Planet Badass yakına bizlerle buluşacak. Bugün itibarıyla Serious Sam 4: Planet Badass Yeni Fragmanı yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Mafia 2: Definitive Edition Ücretsiz Oldu!


Serious Sam 4: Planet Badass yeni fragmanı çıktı

Fantastik FPS oyunlarının en eğlenceli örneklerinden olan Serious Sam uzun sürenin ardından tekrar geri dönüyor. Serious Sam 4: Planet Badass, eğlenceli bir video ile Ağustos ayında PC platformundaki oyuncularla buluşacağını duyurdu. Serious Sam 4, Microsoft Windows, Linux, Mac OS kullanıcılarına, Steam ve Google Stadia aracılığı ile oyunculara sunulacak. 

SS 4: Planet Badass, Xbox One ve PS4’e ise 2021 yılının ilk çeyreğinde çıkacak. Konsollara oyunun daha geç gelmesinin sebebi ise biraz düşündürücü. Aldığımız duyumlara göre, Google, Stadia için Croteam ile özel bir anlaşmaya gidildi. Anlaşmanın içeriği nedeniyle oyun, konsollardan bir süre uzak kalacak gibi gözüküyor.

SS 4: Planet Badass, yeni nesile gelip gelmeyeceği ise hala merak konusu. Yayıncı Devolver Digital tarafından oyunun PS5 veya Xbox Series X için geleceğine dair hiç bir açıklama yok. Yeni nesilde bu oyunu oynamak isteyenlerin tek umudu ise yeni nesil konsolların desteklediği geriye uyumluluk desteği.

Serious Sam 4: Planet Badass yeni fragmanıSS 4’te olan araç çeşitliği gayet yeterli duruyor. Burada ki motosiklet, ATV, golf arabaları ve drone gibi birden fazla araç oyuna eğlence katacak. Oyunun geliştiricilerinin, övündüğü bir diğer detay ise oyunun düşman ve silah çeşitliliği konusunda geniş bir yelpazeye sahip olacak olması.

SS 4: Planet Badass ile birlikte birden fazla karakteri kontrol edebileceğiz. Baş karakterimiz Sam’in yanı sıra Rodriguez, Jones, Hellfire gibi karakterler de artık yanımızda canavarlar ile mücadele edecek. Serious Sam oyunlarının en zevkli yönlerinden birisi co-op olarak arkadaşlarınız ile birlikte hikayede ilerlemek olduğunu hatırlatalım. Arkadaşlarınızla canavarları yok etmek çok eğlenceli olacaktır.

Oyunun fiyatı son zamanlarda piyasaya sürülen diğer oyunlara göre oldukça makul duruyor. Serious Sam 4: Planet Badass, Steam üzerinden 61 Türk Lirası karşılığında ön siparişe açılmış durumda.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyun için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version