Sektörün Deneyimli İsimleri Yeni Stüdyo Kurdular

İddialı geliyorlar...

Sektörün deneyimli isimleri yeni stüdyo kurdular. Beğeni toplamış olan aksiyon oyunlarını andıran oyunlar üzerinde çalışmayı hedefliyorlar. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: F1 Manager 2024 Resmi Olarak Duyuruldu!


Sektörün Deneyimli İsimleri Yeni Stüdyo Kurdular: Emptyvessel

Sektörde, işten çıkartılan veya bir nedenden dolayı çatısı altında çalıştığı stüdyodan ayrılan geliştiricilerin bir araya gelip de yeni bir stüdyoya hayat verdiklerini pek çok kez görmüştük. Emptyvessel da bunların bir yenisi oldu ve bünyesinde gayet de deneyimli isimlerin olduğunu söyleyebiliriz.

Detaylara indiğimizde, DOOM (2016) ve geçtiğimiz aylarda duyurulmuş olan Killing Floor 3 oyununda çalışmış olan oyun yönetmeni Emanuel Palaic, Naughty Dog çatısı altında animasyon yönetmeni pozisyonunda bulunmuş olan Rico Flores ve The Last of Us ile Uncharted serilerinin geliştirici kadrosunda bulunmuş olan Colin Thomas, Call of Duty serisi ve The Callisto Protocol ile deneyim kazanmış olan tasarım yönetmeni Dan Moditch, Fable, Max Payne ve Tomb Raider oyunlarında teknik animasyon yönetmeni pozisyonunda bulunmuş Jake Gordon dahil pek çok isim var. Ayrıca DOOM ve DOOM Eternal oyunlarının müziklerini bestelemiş olan Mick Gordon da bu ekipte yer alıyor.

Stüdyosunun kuruluş duyurusunda yapılan açıklamaya bakılırsa Emptyvessel, mükemmelliğin yaratıcılıkta bağımsız olmaktan geçtiğini düşündüklerini söylüyor. Ekibin çeşitli ve kapsayıcı olduğundan da bahsedilmiş iken, uzmanlık alanlarına bakılmaksızın herkesin yaratıcı olma yetkisine sahip olduğu ve bunun da yenilikçilik kaynaklarının olduğunu da sözlerine ekliyorlar.

Son olarak, şimdilik ilk proje hakkında herhangi bir şey söylenmez iken, sil baştan yapım DOOM ve Wolfenstein, Deus Ex ve Prey gibi oyunları anımsatan oyunlar üzerinde çalışmayı hedefliyorlarmış. Bize de beklemek ve ilk duyuruyu görmek kalıyor. Gelişmeler takipteyiz.

Exit mobile version