Sea of Thieves Steam İçin Çıkış Yaptı

O gemi bir gün gelecek

Microsoft tarafından geliştirilen ve 2018 yılında oyuncularla buluşan Sea of Thieves Steam için çıkış yaptı. Uzun süredir Xbox’ta ve PC’de (yalnızca Microsoft Store) oynanabilen oyunu edinebilmek artık çok daha kolay!


İlginiz Çekebilir: Electronic Arts Oyunları Artık Steam’de!


Sea of Thieves Steam fiyatı ne kadar?

Sea of Thieves, birincil bakış açısına sahip aksiyon, macera ve korsanlık oyunu olarak tanınıyor. İlk çıkış yaptığı dönemlerde pek de iyi yorumlar almayan oyun, ardı ardına gelen güncellemeler ile birlikte oldukça sevilen bir hale büründü ve pek çok oyuncunun keyif alarak oynadığı bir oyun haline geldi.

Bu oyunda çok oyunculu bir oynanış yapısı hakim ve ister arkadaşlarınızla ister yabancılarla bir gemide başlayabilir, o ada senin bu ada benim dolaşabilir, gezinebilir, defineler arayabilir ve iskeletler ile savaşabilirsiniz. Ayrıca diğer oyuncuların da gemilerine saldırabilir ve batırabilirsiniz. Tabii bu noktada siz de bir hedefsiniz ve dikkatli olmanızda fayda var.

Eğer tek başınıza, yabancılarla, oynamayı planlıyorsanız pek tavsiye etmesem de arkadaşlarınızla bir araya gelip gerçekten oldukça keyifli dakikalar yaşamanız mümkün.

Oyun her ne kadar yüksek sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymuyor olsa da düşük sistemlerde ve hatta bazı durumlarda yüksek sistemlerde dahi ciddi optimizasyon sıkıntıları yaşatabiliyor. Daha detaylı bilgiler için oyunun Steam sayfasına bakabilirsiniz. Bu arada oyunun 61 TL fiyat etiketi ile satışa sunulduğunu belirtelim. Garip bir şekilde Microsoft Store’a nazaran daha uygun bir fiyata sahip


Peki siz bu gelişme hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu oyunu Steam üzerinden edinmeyi düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version