Sea of Thieves Sezon 10 da Ertelendi

Neyse ki Monkey Island içerikleri var!

Sea of Thieves Sezon 10 da Ertelendi

Rare tarafından geliştirilmiş ve Xbox Game Studios (eski adıyla Microsoft Studios) tarafından yayınlanmış olan Sea of Thieves, 2018 yılında PC ve Xbox One için satışa sunulmuştu. 2020 yılı içerisinde Steam mağazasına da gelen oyun, geliştirilmiş versiyonu ile Xbox Series platformlarında da boy göstermeye başlamıştı. Önümüzdeki ay başlaması beklenen Sea of Thieves Sezon 10, resmi duyuru ile ertelendi. 


 İlginiz Çekebilir: Life By You Erken Erişim İçin Biraz Daha Bekleyeceğiz


Bildiğiniz gibi halihazırdaki dokuzuncu sezon, Mart ayı içerisinde başlamıştı. Bu noktada, düzenli sezon güncellemeleri göz önünde bulundurulduğunda, elbette onuncu sezon için günleri saymaya çoktan başlamıştık. Ancak bilhassa henüz her şeyi yapamamış olan oyuncular için sevindirici bir haber geldi diyebiliriz. 

Sea of Thieves Sezon 10, İki Ay Kadar Gecikecek

Rare tarafından yapılan duyuru ile Sea of Thieves Sezon 10, 19 Ekim 2023 tarihine ertelendi. Resmi sayfa üzerinden açıklamada bulunan topluluk yöneticisi Christina McGrath, yeni sezon ile yeni sistemler gelecekmiş ve ekip, karşılaşılan zorluklardan dolayı fazladan zamana ihtiyaç duymuş.  

Bu tür kurucu niteliğindeki çıkışlarda, işleyişin oyundaki mevcut sistemler ile etkileşimde olduğundan emin olmaları gerektiği için içeriğin hazırlanması zor oluyormuş. Yeni sezonun planlanan tarihe yetiştirilebilmesi için yoğun çalışma saatleri de tercih edilmemiş ve bu nedenle, fazladan birkaç ay daha beklememiz gerekecek. 

Bu, aynı zamanda halihazırdaki sezonun ömrünün uzaması anlamına da geliyor. Her ne kadar çoğu oyuncu yüzüncü Renown seviyesine ulaşmış olsa da, Monkey Island odaklı üç bölümün ilki geçtiğimiz hafta içerisinde yayınlanmıştı. Diğer iki bölüm ise Ağustos ve Eylül aylarında yayınlanacak. Yani, oyuncular için onuncu sezonun öncesinde halen yapılabilecek pek çok şey olacak. 

Son olarak Rare, bu erteleme haberine ek olarak onuncu sezon ile on birinci sezonun birbirine bağlı olacağını da müjdeledi. Öyle ki, on birinci sezon için planlanan içeriklerin bir kısmı onuncu sezonun ikinci ayı ile birlikte oyunculara sunulmaya başlanacakmış. 

Exit mobile version