Scorn Yeni Oynanış Videosu ile Karşımızda

Oyunun Ekim ayında çıkması bekleniyor...

Scorn Yeni Oynanış Videosu ile Karşımızda

Scorn yeni oynanış videosu yayınlandı. Uzun zamandır hakkında haber alamadığımız oyunun bu geri dönüşü, önümüzdeki ayın Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 sunumu için bir işaret olabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox & Bethesda Games Showcase Tarihi Duyuruldu


Ebb Software tarafından PC ve Xbox Series için hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan Scorn, esasen 2014 yılında alfa öncesinin gösterildiği bir fragman ile duyurulmuş ve bir yatırımcının fonlaması ile 2015 yılında tam geliştirme aşamasına geçiş yapılmıştı.

İlk etapta ilki Desain adını taşıyacak olan iki bölüm halinde yayınlanması planlanmış olsa da, daha sonradan üretim ekibi oyunu bir bütün halinde yayınlamaya karar vermişti.

2020 yılının Mayıs ayındaki Inside Xbox programında yeniden karşımıza çıkan Scorn’un, PC (GOG, Steam ve Windows Store) ve Xbox Series için yayınlanacağı ve ilk günden Game Pass abonelerinin de beğenisine sunulacağı kesinlik kazanmıştı. Kabuslarla dolu bir evrende geçen oyunda, birbiriyle bağlı bölgeleri araştıracağınız. Birbirine bağlı bir dünya oluşturmada, her bir bölgenin kendisine özgü hikayesi, bulmacaları ve karakterleri olacak. İlerleyişimiz boyunca ayrıca farklı yetenek setleri, silahlar, çeşitli eşyalar alacak ve bizlere sunulacak olan görüntüleri kavramaya çalışacağız.

Scorn Yeni Oynanış Videosu Yine Tuhaf Hissettiriyor

Karşılaştırma videoları ile ünlü olan Cycu1 tarafından yayınlanan yeni video, oyuna yaklaşık olarak üç dakikalık bir bakış atmamızı sağlıyor. Oynanış dinamiklerini ve mekan tasarımları ilham kaynağı olan Yaratık serisi ile benzerliğini daha net bir şekilde görebiliyoruz. Bu bağlamda, senaryo boyunca ziyaret edeceğimiz mekanların birkaçı daha ekranımıza geliyor.

Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 sunumunda bir kez daha karşımıza çıkmasını beklediğimiz Scorn için yayınlanmış olan yeni oynanış videosuna aşağıdan bakabilirsiniz. Peki bu oynanış videosu hakkındaki görüşleriniz nedir? Sizce iyi bir oyun olacak mı? Çıktığında oynamayı düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version