Scorn, Sekiz Dakikalık Oynanış Videosuyla Karşımızda

Yılın en ilginç oyunu olmaya aday olan Scorn, önümüzdeki ay çıkıyor...

Scorn, Sekiz Dakikalık Oynanış Videosuyla Karşımızda

Bu yılın ilginç oyunlarından bir tanesi olmaya aday Scorn, sekiz dakikalık yeni oynanış videosu ile karşımıza yeniden çıktı. Sunumu ile hayli ilgi çeken oyunun yeni videosuna haberimizden göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Eylül 2022 Oyunları Duyuruldu


2020 yılının Mayıs ayındaki Inside Xbox sunumu sırasında duyurulmuş olan oyun, 21 Ekim 2022 tarihinde PC ve Xbox Series S için satışa sunulacak. İlk günden Game Pass abonelerinin de beğenisine sunulacak olan oyunu, Steam mağazasından % 10 indirimli olarak 146.70 TL ve Xbox mağazasından da 163 TL karşılığında ön-sipariş ile satın alabiliyorsunuz.

Yeni Scorn Oynanış Videosu, Oyunun Açılış Kısmını Gösteriyor

Çıkışına bir aylık zaman kala, Kepler Interactive ve Ebb Software tarafından sekiz dakikalık bir oynanış videosu daha yayınlandı. Biyolojik labirent boyunca ilerlediğimiz videoda, oyunun açılış kısmı ekranımıza geliyor. Aynı zamanda, senaryo boyunca yöneteceğimiz karakterimiz ile de tanışmış oluyoruz. Keyifli seyirler dileriz.

Yaratık serisinden ve H.R Ginger tasarımlarından ilham alınarak oluşturulan Scorn, tuhaf yaşam formlarının ve kasvetli bir ortamın hakim olduğu kabustan farksız bir evrende geçecek. Yalıtılmış ve içinde kaybolmuş olduğumuz bu düş benzeri dünyada, çizgisel olmayan bir ilerleyiş ile birbirine bağlı farklı bölgeleri keşfe çıkacağız.

Scorn Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version