Scorn PlayStation 5 İçin de Geliyor!

Geçtiğimiz yılın en ilginç deneyimi Sony konsoluna da geliyor...

Scorn PlayStation 5 İçin de Geliyor!

Ebb Software ve Kepler Interactive tarafından yapılan duyuru ile Scorn PlayStation 5 kullanıcılarıyla da buluşmaya hazırlanıyor. Şimdilik net bir çıkış tarihi verilmemiş olsa da, konsolun sunduğu imkanlardan faydalanılacağı söylenmiş.


İlginizi Çekebilir: Stray, Ağustos Ayında Xbox Konsollarına da Geliyor!


Scorn, geçtiğimiz yılın en ilginç deneyimlerinden birisini sunmuştu. Yaratık serisinden ve H.R. Ginger tasarımlarından ilham alınarak oluşturulan oyun, tuhaf yaşam formlarının ve kasvetli bir ortamın hakim olduğu kabustan farksız bir evrende geçiyor. Yalıtılmış ve içinde kaybolmuş olduğumuz bu düş benzeri dünyada, çizgisel olmayan bir ilerleyiş ile birbirine bağlı farklı bölgeleri keşfe çıkıyoruz.

Ekim ayı içerisinde PC ve Xbox Series için sunulan ve ilk günden de Game Pass kütüphanesine eklenmiş olan Scorn, pek de iyi bir başlangıç yapamamış olmasına rağmen bir süre sonra toparlanmıştı. Öyle ki şu anda Steam mağazasındaki bütün kullanıcı incelemelerinin ‘Çoğunlukla Olumlu’ ve en son incelemelerin de ‘Çok Olumlu’ olduğu görülebiliyor.

Scorn PlayStation 5 Kullanıcılarıyla da Buluşacak

PlayStation sayfası üzerinden yayınladığı yeni bir gönderi ile Ebb Software teknik sanatçısı Jovan Vuckovic, herhangi bir net tarih vermeksizin oyunun bu yıl içerisinde PlayStation 5 için de satışa sunulacağını müjdeledi.

Vuckovic, konsolun pek çok özelliğinden faydalanacaklarını söylüyor. Mesela DualSense kolunun dokunsal geri bildirim ile yaratılan dünya bize daha gerçekçi bir şekilde hissettirilecek iken, uyumsal tetikleyiciler ile de kullandığımız araçlar ve silahlar arasında farkı görebilecekmişiz. Ayrıca kolun ışığının rengi de karakterimizin sağlık durumuna göre değişecekmiş.

Exit mobile version