Scorn İnceleme Puanları Yayınlandı

Beklentiler pek karşılanabilmiş değil...

Scorn İnceleme Puanları Yayınlandı

Ebb Software tarafından geliştirilen ve Kepler Interactive tarafından yayınlanan Scorn, bugün itibarıyla PC ve Xbox Series için satışa sunuldu. Bizlere ilginç bir deneyim sunan oyunu, Game Pass aboneliğiniz kapsamında ek ücret ödemeden indirebiliyorsunuz. Çıkışı ile Scorn inceleme puanları da ortaya çıktı. Bakalım oyun mecralarının yaptıkları değerlendirmelerin ortalaması ne seviyede?


İlginizi Çekebilir: A Plague Tale: Requiem PC Gereksinimleri Açıklandı


Yaratık serisinden ve H.R Ginger tasarımlarından ilham alınarak oluşturulan Scorn, tuhaf yaşam formlarının ve kasvetli bir ortamın hakim olduğu kabustan farksız bir evrende geçiyor. Yalıtılmış ve içinde kaybolmuş olduğumuz bu düş benzeri dünyada, çizgisel olmayan bir ilerleyiş ile birbirine bağlı farklı bölgeleri keşfe çıkıyoruz.

Scorn İnceleme Puanları ile Ateş Edemedi

Metacritic sitesine bakılırsa, PC ortalaması 72 / 100 olarak görülüyor. Xbox Series için de inceleme puanları yayınlanmış, ama henüz bir ortalama oluşturacak sayıda olmadığı için konsol tarafı adına bir şey söylenemiyor. GameSpot, IGN, PC Gamer ve VGC gibi önde gelen mecraların verdiği puanların detayları için aşağıya göz atabilirsiniz.

Scorn Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version