Scorn için Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

Uzun zamandır beklenen oyunun artık bir çıkış tarihi var!

Scorn için Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

Bu yıl içerisinde PC (Steam) ve Xbox Series için satışa sunulması beklenen Scorn için çıkış tarihi de duyuruldu. İlk günden Game Pass abonelerinin de erişimde bulunabileceği oyun, ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox & Bethesda Games Showcase Sunumu Sırasında Gösterilenler


Yaratık serisinden ve H.R Ginger tasarımlarından ilham alınarak oluşturulan Scorn, tuhaf yaşam formlarının ve kasvetli bir ortamın hakim olduğu kabustan farksız bir evrende geçecek. Yalıtılmış ve içinde kaybolmuş olduğumuz bu düş vari bir dünyada, çizgisel olmayan bir ilerleyiş ile birbirine bağlı farklı bölgeleri keşfe çıkacağız.

Her bir bölgenin uyumlu bir dünya oluşturmada bütünleyici rol oynayacağı kendisine özgü hikayesi, bulmacaları ve karakterleri olacak. Envanter ve cephane yönetiminin büyük önem arz edeceği senaryo boyunca yeni yerler açacak, farklı yetenek setleri, silahlar ve çeşitli eşyalar alacak ve bize sunulan görüntüleri idrak etmeye çalışacağız.

Scorn için Çıkış Tarihi Bilgisi Ortaya Çıktı

2020 yılının Inside Xbox sunumu sırasında geri dönüşe imza atmış olan Scorn ile ilgili olarak zaman içerisinde birçok yeni haber verilmiş ve oynanış videosu yayınlanmış olsa da, çıkış tarihi açısından net bir bilgi alamamıştık. Dün gecenin Xbox & Bethesda Games Showcase sunumunda ise oyunun 21 Ekim 2022 tarihinde bizlerle olacağı netlik kazandı. Halihazırda ön-sipariş verebildiğiniz Scorn, Steam üzerinde çıkış gününde sona erecek % 10 indirim fırsatı ile 146.70 TL’ye satılıyor.

Scorn Sistem Gereksinimleri Güncellendi

Resmi duyuru ile oyunun sistem gereksinimleri de güncellendi. Verilen detaylara göre, dört çekirdekli AMD Ryzen 3 3300X veya Intel Core i5-8400 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 1060 ekran kartlı bir sistem, oyunu asgari ölçüde oynamanız için yeterli olacak.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version