Scarlet Witch Fortnite Evrenine Adım Attı

Hazır Doctor Strange 2 de vizyona girmişken...

Popüler karakterler, Epic Games için para basma makinesine dönen Battle Royale oyununa gelmeye devam ediyor. Scarlet Witch Fortnite dünyasına adım atan son karakter oldu. konuya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Fortnite Sıfır İnşa Modu Duyuruldu


Tam bir yıldızlar geçidi haline gelmiş olan Fortinte, ilk çıkışından bu yana yapılan işbirlikleri ile dizi, film ve oyun dünyasından birçok karakteri dünyasına konuk etmişti. Gelecek yıllarda bu işbirliklerinin hız kesmeden devam edeceğini tahmin etmek için dahi olmaya gerek yok.

Aloy, Lara Croft, Kratos, Mike Lowray, Venom, Master Chief, Rick Grimes, Chris Redfield, Jill Valentine, Nathan Drake ve Chloe Frazer derken, şimdi de listeye Scarlet Witch (Kızıl Cadı) de eklendi. Dün itibarıyla vizyona giren Doctor Strange 2 filminin şerefine, Wanda Maximoff olarak da bilinen karakteri artık Fortnite oynarken seçebileceksiniz.

fortnite scarlet witch

Scarlet Witch Fortnite Oyuncuları ile Buluştu

Epic Games tarafından verilen bilgilere göre, Wanda’nin Pelerini sırt süsü ile gelecek olan Scarlet Witch karakterini, kazması ve yükleme ekranı ile alabileceksiniz. Hem kıyafeti hem de pelerin süsü ile rakiplerinize zarar verirken, tercihinize göre alternatif tarza geçerek kapatabileceğiniz bir parlama efekti oluşturacak. Bunun yanı sıra, yine oyun içi mağazadan elde edebileceğiniz Kaotik Enerji Baltası kazması ve Psişik Enerji Gösterisi ifadesi de sizi bekliyor.

Bahsi geçen içerikleri Scarlet Witch Paketi olarak topluca almanın yanı sıra, birbirlerinden bağımsız olarak ayrı ayrı alabileceksiniz. Bununla birlikte, ayrı ayrı olarak satın aldığınız içerikleri farklı kostümler ile kullanabilmenize de müsaade edilecek.

 

Exit mobile version