Saints Row Steam Mağazasına Gelmeye Hazırlanıyor

Önümüzde dört aydan az bir zaman kaldı...

Saints Row Steam Mağazasına Gelmeye Hazırlanıyor

Saints Row Steam mağazasına yakında gelecek. Şimdilik resmi bir tarih duyurusu yok, ama SteamDB sitesinde yaşanan değişiklik ile hazırlıkların tam gaz devam ettiği belli oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Saints Row İçin Yeni İçerikler Geliyor


Saints Row serisinin güncel oyunu, 23 Ağustos 2022 tarihinde PlayStation ve Xbox konsollarının yanı sıra PC platformunda Epic Games mağazasına zaman sınırlı özel olarak satışa sunulmuştu. Teknik sorunları ile adından uzun süre söz ettirmiş olan oyun, oyuncular tarafından pek kabul görmüş değil. Bununla birlikte Embracer Group için de beklentilerin altında bir performans gösterdi.

Mart ayı içerisinde Ağustos ayına kadar olan süreçte sunulacak olan içerik desteğinin ardından, Saints Row için Steam mağazasına geri dönüş yolu da döşeniyor gibi görünüyor. SteamDB sitesine yansıyan gelişmeye göre, 2017 yılında açılmış olan Project Athena artık Saints Row olarak karşımıza geliyor. Bu isim değişikliği ise tam da bugün yapılmış. Bu da bizlere, oyunun Steam mağazasına geliş zamanının yaklaştığını hatırlatıyor.

Saints Row Steam Mağazasına Ne Zaman Geliyor?

Saints Row, yukarıda da belirttiğimiz gibi 23 Ağustos 2022 tarihinde satışa sunulmuştu. Diğer bir deyiş ile Valve mağazasına gelişi en erken 23 Ağustos 2023 olacak. Eğer Epic Games mağazasından satın almak istemiyorsanız, önümüzde dört aydan az bir zamanın kaldığını belirtelim.

Serinin sil baştan alındığı oyunda, yeni bir sokak çetesinin kontrolüne geliyor. Bu defa hayali Santo Ileso şehrinde ve kendi suç imparatorluğumuzu oluşturma hedefindeyiz. Elbette aynı hedef için yola çıkmış ve her biri farklı oynanış deneyimi sunan Los Panteros, The Idols ve Marshall olmak üzere diğer üç rakip çete ile girişeceğimiz mücadeleler de bizi bekliyor.

Senaryo boyunca girdiğimiz çatışmalar dahil, oyunun genelinde araba, bisiklet, uçak, helikopter, VTOL, go-kart ve hatta wingsuit bile kullanabiliyoruz. Bulduğumuz özel araçları da garajımızda saklayabiliyoruz.

Gelmiş geçmiş en detaylı araç özelleştirme ve karakter yaratma sisteminin sunulduğu Saints Row oyununun karakter tarafında vücut, yüz, saç ve kıyafet kapsamında The Boss’un dış görünüşünü değiştirebiliyoruz. Ayrıca serinin önceki oyunlarına göre karakterimiz için daha fazla farklı ses seçeneği bulunuyor.

Son olarak, senaryoyu başından sonuna kadar arkadaşlarımız ile oynayabilme imkanı sunan kooperatif desteği ile satışa sunulan yeni oyunun çapraz platform desteğinin olmadığını hatırlatalım.

 

Exit mobile version