Saints Row Steam Fırsatı Devam Ediyor

Ekibimiz artık Steam mağazasına da ayak bastı...

Saints Row Steam Fırsatı Devam Ediyor

Bir yıllık bekleyişin ardından, Saints Row da Steam mağazasına geldi. Eğer son oyunu sabırsızlıkla bekliyorduysanız, size bir başka güzel haberimiz daha var. Saints Row Steam fırsatı devam ediyor. Normalinden ucuza sahip olabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Payday 3 İçerik Desteği Hakkında Açıklama


Saints Row serisinin güncel oyunu, geçtiğimiz yıl içerisinde PlayStation ve Xbox konsollarıyla birlikte PC tarafında bir yıllığına Epic Games mağazasına özel olarak satışa sunulmuştu. Geçtiğimiz haftalarda ise Deep Silver ve Volution, yaptıkları duyuru ile oyunun Steam mağazasına 24 Ağustos 2023 tarihinde geleceğini müjdelemişti.

Kaçırılmayacak Saints Row Steam Fırsatı Devam Ediyor

Beklenen gün geldi ve Saints Row artık Steam mağazasındaki yerini de aldı. Standart sürüm fiyatı 899 TL iken, içeriğinde Expansion Pass ve Los Panteros American Muscle Bundle bulunan Gold sürümü 1299 TL ve ekstradan Saints Row: The Third Remastered bulunan Platinum sürümü ise 1399 TL fiyat etiketi konmuş. Ancak 31 Ağustos 2023 tarihinde son bulacak özel bir promosyon kapsamında, her üç sürüme de ayrı ayrı % 67 indirim ile 296.67 TL, 428.67 TL veya 461.67 TL karşılığında sahip olabileceksiniz.

Bu arada oyunun Steam incelemelerinin şu an için pek de beklendiği gibi değil. Öyle ki toplamda 767 kullanıcı incelemesinin sadece % 60 kadarı olumlu. Aslında bu oran ilk etapta % 50 civarındaydı ve yeni yazılan incelemeler ile yükselmiş durumda. Oyunun mağazaya gelişini sabırsızlıkla bekliyorduysanız ve “Herkesin deneyimi kendine…” düşüncesindeyseniz, o zaman bu indirim fırsatını kaçırmayın deriz.

Saints Row Hakkında

Serinin sil baştan alındığı Saints Row, bizi yeni bir sokak çetesinin kontrolüne geçiriyor. Bu defa da hayali Santo Ileso şehrinde ve kendi suç imparatorluğumuzu oluşturma hedefindeyiz. Elbette aynı hedef için yola çıkmış ve her biri farklı oynanış deneyimi sunan Los Panteros, The Idols ve Marshall olmak üzere diğer üç rakip çete ile girişeceğimiz mücadeleler de bizi bekliyor.

Exit mobile version