Saints Row Özelleştirme Sistemi Çok Detaylı Olacak

Araç, karakter ve silah özelleştirme sisteminden detaylar...

Saints Row Özelleştirme Sistemi Çok Detaylı Olacak

Saints Row özelleştirme sistemi, bu hafta içerisinde gerçekleştirilen gösterim ile görücüye çıktı. Bizleri oldukça detaylı bir sistem bekliyor. Konuya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 (PS5) Çıkacak Oyunlar Listesi – 2022


Eğer 2020 yılında çıkmış olan Saints Row: The Third Remastered’ı saymazsak, 2015 yılından bu yana sessiz olan seri bu yıl içerisinde büyük bir geri dönüşe imza atacak. GamesCom 2021 fuarında duyurulmuş ve seriyi sil baştan alacak Saints Row, 23 Ağustos 2022 tarihinde PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Yeni bir kadro ile hayali Santo Ileso’da geçecek olan yeni oyunda, şehir her biri farklı oynanış deneyimi sunacak Los Panteros, The Idols ve Marshall olmak üzere üç çetenin kontrolü altındadır. Bize düşecek olan ise, kendi içinde dokuz bölgeye ayrılan Santo Ileso’yu araba, bisiklet, uçak, helikopter, VTOL, go-kart ve hatta wingsuit bile kullanarak savaşarak bu çetelerinden kontrolünden kurtarıp da kendi suç imparatorluğumuzu oluşturmak olacak.

Eğer bir ertelenme haberi ile daha karşılaşmazsak, çıkışına dört ay kalmış olan Saints Row için özelleştirme sistemine dair oldukça detaylı bir gösterim yapıldı.

Bizi Detaylı Bir Saints Row Özelleştirme Sistemi Bekliyor

Yeni oyunda ana karakterimizi, araçlarımızı ve silahlarımızı özelleştirebilmek mümkün olacak. Karakter tarafında vücut, yüz, saç ve kıyafet kapsamında The Boss karakterinin dış görünüşünü değiştirebileceğiz. Bununla birlikte, ekipteki diğer karakterleri de modifiye edebilmeniz mümkün olacak. Oldukça detaylı bir sistem ile karşılaşacağımızı rahatlıkla söyleyebiliriz.

Araç tarafına baktığımızda, sadece estetik açıdan özelleştirme değil de geliştirmeler, fark yaratacak yetenekler ve hatta motor sesini ayarlayabilme imkanı da işin içine girecek. Silahlarınızı özelleştirir iken ise, rengini, motifini, çıkartmasını, hazır setini (loadout) ve daha birçok şeyini ayarlayabilmenin mümkün olduğunu görebiliyoruz.

Son olarak, ana üssünüzü de dekore etmenize izin verilecek ve şehirdeki gücünüzü arttırdıkça daha fazla seçeneğiniz olacak. Haliyle tam anlamıyla kendinize ait hissettiren bir üs oluşturabileceksiniz.

Exit mobile version