Saints Row için Eğlenceli Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Seyir zevki yüksek bir fragman olmuş...

Saints Row için Eğlenceli Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Yeni Saints Row için önümüzde fazla bir zaman kalmadı. GamesCom 2022 fuarının bir gün öncesinde, yani 23 Ağustos 2022 tarihinde PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan oyun için keyiflendirici bir hikaye fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Saints Row için 30 Dakikalık Işın İzlemeli Oynanış Videosu


Serinin sil baştan alınacağı oyunda, yeni bir sokak çetesinin kontrolünde olacağız. Bu defa hayali Santo Ileso şehrine gidecek ve kendi suç imparatorluğumuzu oluşturma hedef ile her biri farklı oynanış deneyimi sunacak Los Panteros, The Idols ve Marshall olmak üzere diğer üç çete ile mücadeleye girişeceğiz.

Yeni Saints Row Hikaye Fragmanını Kaçırmayın

Her ne kadar ciddiyetin az biraz daha arttırılacağı söylenmiş olsa da, serinin özündeki mizahi yön korunacak ve abartılı ve absürt sahneler ile karşılaşmaya da devam edeceğiz. Zaten yeni yayınlanmış olan hikaye fragmanı da aksiyon dolu sahneler ile bunun örneklerini bir hayli gösteriyor. Ayrıca elbette karakterlerimizi ve rakip çetelerden düşmanlarımızı da görebilmemiz mümkün oluyor. Keyifli seyirler dileriz.

Senaryo boyunca gireceğimiz çatışmalar dahil, oyunun genelinde araba, bisiklet, uçak, helikopter, VTOL, go-kart ve hatta wingsuit bile kullanabileceğiz. Bulduğumuz özel araçları da garajımızda saklayabileceğiz.

Gelmiş geçmiş en detaylı araç özelleştirme ve karakter yaratma sisteminin sunulacağı yeni Saints Row oyununun karakter tarafında vücut, yüz, saç ve kıyafet kapsamında The Boss’un dış görünüşünü değiştirebileceğiz. Ana karakterimiz için, serinin önceki oyunlarına göre daha fazla farklı ses seçeneği olacak.

Son olarak, senaryoyu başından sonuna kadar arkadaşlarınız ile oynayabilme imkanı sunan kooperatif desteği ile satışa sunulacak olan yeni oyunun çapraz platform desteğinin olmayacağı da onaylanmıştı.

Exit mobile version