Sabah Gazetesi Yazarından Türk Oyunculara Hakaret!

Ne çektik be!?

Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç, Türk oyuncularını hedef alan sözleri ile oyuncuların tepkisini üzerine çekti. Özellikle mobil oyunculuk üzerine yazdığı sert sözler ile dikkatleri çeken Ardıç bakalım geri adım atacak mı? Peki Sabah yazarından Türk oyunculara hakaret içeren sözler neler? Hangi oyunlar hedef alındı? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Survivor Witcher 3 Müziği İle İzleyenleri Şaşırttı!


Sabah Yazarından Türk Oyunculara Sert Sözler

Oyun çılgınlığının ayyuka çıktığını belirten yazar, bu sektörde büyük paraların döndüğünü ve halkımızın oyunlara olan bağımlılığına dikkat çekti. Özellikle mobil oyunculuğu hedef alan Ardıç, oyun oynayan insanları mal ergenler ve yetişkinler olarak tanımladı.

Sabah yazarından Türk oyunculara hakaret

Engin Ardıç makalesinde direkt oyunları da hedef gösterdi. Hedef alınan oyunlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Reklamlarla iyiden iyiye sersemletilen insanlar arasında salaklığın yaygınlaştığını belirten yazar, oyuncuların eğitim düzeylerine de ateş püskürdü. Oyuncuları ”kıç büyütmek” ile suçlayan Ardıç’ın makalesinde kullandığı ifadeler adeta sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Türk medyasının oyunları ve oyuncuları ilk kez hedef aldığı söylenemez. Daha öncesinde oyunların nasıl dinimize ve toplumumuza etki ettiği konusu da gündeme getirilmişti. Bu işin ”psikolojik” boyutunu da belirtmeden geçmek istemeyiz.


Peki ya siz Sabah yazarından Türk oyunculara hakaret içeriğimiz hakkında neler düşünüyorsunuz? Ardıç’ın sözlerini bir oyuncu olarak nasıl değerlendiriyorsunuz? Makalenin tamamına Sabah gazetesinin resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version