Ronin: Two Souls Fragmanı Yayınlandı

Yerli yapım Samuray temalı Ronin: Two Souls fragmanı ile oyuncuların karşısına çıktı.

ronin-two-souls-fragmani

Ronin: Two Souls fragmanı Türkçe seslendirmeli olarak yayınlandı. Yerli oyun stüdyosu M11 Studio tarafından geliştirilmeye devam edilen Samuray temalı yapımın Türkçe seslendirme seçeneğiyle piyasaya sürüleceği daha önce açıklanmıştı.

Türk oyun geliştiricileri rüştlerini mobil oyun dünyasında çoktan kanıtlamış olsalar bile kaliteli bilgisayar ve konsol oyunları konusunda ülkemizden çok az iyi örnek çıkıyordu. Son zamanlarda geliştirilmekte olan en dikkat çekici projelerden bir tanesi ise Ronin olmuştu. M11 Studios isimli ekip tarafından geliştirilmeye devam edilen yapım, kurgusal bir Japonya’da geçecekti.

Oyunun yapımcıları Ronin’i Steam sayfası üzerinde şöyle tanımlamışlardı: “Tamamen kurgusal olan bu dünyada Japonya’nın ücra köşesinde küçük bir adada yaşayan Kenji’nin yolculuğuna tanık olun, başka insanlarla tanışın ve Kenji’nin hikâyesine yön verin. Toshi adasında yalnız başına yaşamakta olan Kenji, bir gün istemediği bir şey yapmak zorunda kalır ve tüm hayatı değişir. Siz burada oyuncu olarak düşmanlarınızı dost, dostlarınızı düşman olarak belirlemekte serbestsiniz. FPP ve TPP kamera açısına sahip oyunumuzda, etraftaki insanlarla sohbet edebilir, onların hayatlarına dair ek bilgiler öğrenebilirsiniz. Düşmanlarınız ile dostluk kurup ileriki bölümlerde kendinize bu dostluklardan çıkar sağlayabilirsiniz. Erken erişim olarak yayınladığımız ilk bölümümüzde karakterinizin temel yapısını oluşturun, güncellemeler ile eklenen yeni bölümlerde bu yapının üzerine oyunu inşa edin. Samuray olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kenji’yi siz canlandırın.”

Ronin: Two Souls Fragmanı Ortaya Çıktı

Kenji karakterine odaklanan oyunun dikkat çeken tarafı ise iyi hazırlanmış grafikleriydi. Görsellik olarak kendini birkaç görselde kanıtlamayı başaran yapım, RPG türünde olacak olmasıyla birçok oyuncunun radarına girmişti.

Son zamanlarda gördüğümüz Ghost of Tsushima (incelemesi burada) ile Samuray teması tekrar popüleratisine kavuşurken, Tsushima’da Sucker Punch seviyeyi oldukça yukarıya çıkarmıştı. Ronin ise Ghost of Tsushima’nın duyurulduğu sıralarda duyurulmuş ve görsellik konusunda en azından onun kadar iddialı olduğunu gözler önüne sermişti.

18 Şubat itibarıyla Steam üzerinde erken erişime açılacak olan Ronin, sadece iki kişilik bir ekip tarafından geliştirildi. Türkçe altyazı ve seslendirme seçeneği ile Türkiye’deki oyuncuları da mutlu etmeyi başaracak olan yapımın fragmanını ise hemen yukarıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version