Rockstar Hikaye Odaklı Oyunlar Geliştirmeyi Bırakmayacak!

Bırakacağı düşünmüyorduk zaten?

Red Dead Online ve GTA Online’ın çılgın başarısına rağmen, Rockstar kendini tek oyunculu oyunlara adamış durumda. Rockstar ve 2K Games’in ana şirketi Take-Two, tek oyunculu oyunlara yatırım yapmaya devam edeceğini duyurdu. Rockstar hikaye odaklı oyunlar geliştirmeyi bırakmayacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: GTA 5 En İyi 5 Easter Egg!


Rockstar Kendini Hikayeli Oyunlara Adamış Durumda

Take-Two, tek oyunculu oyunlara yatırım yapmaya devam edeceğini duyurdu. Yukarıda yer alan şirketler en çok GTA Online ve Red Dead Online gibi çok oyunculu ve canlı hizmet oyunlarıyla tanınırken, stüdyo tek oyunculu deneyimlere odaklanma taahhüdünde bulundu.

Take-Two CEO’su Strauss Zelnick: “Rockstar Games’teki arkadaşlar, her zaman oyunculara güçlü, unutulmaz tek oyunculu ve hikaye odaklı deneyimler yaşatmayı amaçladılar. Rockstar her zaman harika hikayeler ve harika tek oyunculu deneyimlerle tanındı. Son yıllarda çok oyunculu modlarıyla da dikkat çektiler ancak bu onları özünden koparmadı.

Ekibimiz her iki kategoriyi de en iyi şekilde oyuncuların beğenisine sunabilir. Yapamayacakları şey yok. Sadece birkaç yıl önce bazı rakiplerimizin ofislerinde bir tartışma yaşandı. Hikayeli oyunlar artık çok satmıyor, her şey çok oyunculu modlarda yatıyor dendi. Özellikle ve kamuya açık bir şekilde buna inanmadığımızı dile getirmek isterim.” açıklamasında bulundu.

GTA 5, sekiz yıl önceki orijinal sürümünden bu yana herhangi bir hikaye genişlemesi almadı, ancak GTA Online yıllar boyunca sağlıklı bir çok oyunculu genişleme kaynağına sahip oldu ve ücretsiz içeriklerle sürekli güncel tutuldu. Bakalım serinin yeni oyunu GTA 6 ne zaman duyurulacak?GTA 5: Genç bir sokak serserisi, emekli bir banka soyguncusu ve korkunç bir psikopat yeraltı suç dünyasının, ABD hükümetinin ve eğlence endüstrisinin en korkutucu ve karmaşık unsurlarından birine bulaştığında, hiç kimseye güvenemeyecekleri acımasız bir şehirde hayatta kalmak için bir dizi tehlikeli soygun yapmalıdır.

Birbirinden çok farklı üç suçlu olan Michael, Franklin ve Trevor’ın kendilerini ömür boyu hapse attırabilecek cesur ve tehlikeli soygunlarda her şeylerini tehlikeye attıkları hayatlarına yakından bakın. Yeni ve eski oyuncular için çeşitli teknik yükseltmeler ve geliştirmeler sunan en iyi Grand Theft Auto 5 deneyimiyle Los Santos ve Blaine County’nin etkileyici dünyasını keşfedin.


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Rockstar ‘ın hikaye odaklı oyunlar geliştirmeyi bırakmayacak oluşu sizi memnun etti mi? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version