Rockstar GTA Online için GTA+ Servisini Duyurdu

Yeni servis, önümüzdeki hafta faaliyete geçecek!

Bildiğiniz gibi GTA V ve GTA Online, 15 Mart 2022 tarihi itibarıyla PlayStation 5 ve Xbox Series için de satışa sunulmuştu. Çevrimiçi çok oyunculu oyun üç ay boyunca PlayStation kullanıcıları için ücretsiz olarak indirilebilir olacak iken, Rockstar GTA Online için GTA+ abonelik hizmetini duyurdu.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Oynanış Süresi ile İlgili İddia


Rockstar GTA Online için GTA+ Hizmetini Hayata Geçirecek

29 Mart 2022 Salı günü sadece PlayStation 5 ve Xbox Series platformları için faaliyete geçecek olan hizmet, aylık 5.99 dolar ücrete tabi olacak. Amerika menşeli yayıncının resmi sayfası üzerinden verilen detaylara bakılırsa, bu hizmet ile hem yeni hem de eski oyuncular çeşitli ödüllere kolay erişimde bulunabilecekler.

GTA+ aboneliğinizin devam ettiği her ay, Maze Bank hesabınıza otomatik olarak beş yüz bin GTA kredisi yatırılacak. Buna ek olarak, Los Santos içinde ve civarında oynanış güncellemelerinin kilidini açacak mülk sahibi olma, özel araç geliştirmeleri, abonelere özel indirimler, GTA kredisi ve RP ödülleri ve çok daha fazlası sizi bekliyor olacak.

Rockstar GTA Online için GTA+Servisi

Rockstar Games tarafından 29 Mart – 27 Nisan 2022 tarihleri arasında sizleri bekleyecek olan ödüller ise şöyle sıralanmış:

Exit mobile version