Rockstar Games Yeni Bir Duyuru Hazırlığında!

Anlaşılan Rockstar yeni bir şeyler peşinde.

Rockstar Games yeni bir oyun duyurusu yapmaya hazırlanıyor. Resmi sitede yaptıkları değişiklik ile dikkatleri üzerine toplayan firma, şimdiden birçok tartışma konusuna sebebiyet verdi. Peki yapılan değişiklikler neleri içeriyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Fragmanı Çok Yakında Yayınlanabilir!


Rockstar Games Yeni Bir Oyun Duyurusu Yapacak!

Hemen hemen her oyuncunun adını mutlaka duyduğu Red Dead Redemption ve GTA serilerinin geliştiricisi Rockstar Games yeni bir oyun duyurusu yapmaya hazırlanıyor.

Resmi web sitesine iki adet yeni görsel ekleyen firma tartışmalara sebebiyet verdi. Akıllara ilk gelen ise GTA 6 oldu. Paylaşılan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Rockstar Games Yeni Bir Duyuru Hazırlığında!

 

Peki görseller bize ne anlatmaya çalışıyor? Geçmiş seriler ile herhangi bir bağlantı noktası bulamıyoruz ancak ilk görselde şirketin logosuna sarılan android bir kadın dikkatleri üzerine çekiyor. Alkol ve gül taneleri ile donatılan masada şirketin logosu da yer alıyor.

Belki duyurulacak yeni oyunun açılış ekranında bu sahne karşımıza çıkabilir.

İkinci görselde de tekrar Rockstar logosu karşımıza çıkıyor ancak bu sefer kırmızı tonları ağırlıklı olarak kullanılmış durumda. Görsel üzerinde bazı sözler de mevcut. Bu sözler:

“Hayalleri ortadan kaldırmak. Ümitleri ortadan kaldırmak. Doğruya karşı savaş vermek ve zayıflığa karşı zorbalık yapmak. Tam olarak nelerin yanlış gittiğini neden bana söylemiyorsun?”

Peki ya siz bu detaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cyberpunk türünde bir yapım üzerinde mi çalışıyor dersiniz firma? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version