Rockstar Games Red Dead Online Desteği Açıklamasında Bulundu

Çevrimiçi oyun bir nevi duraklama dönemine giriyor...

Rockstar Games Red Dead Online desteği üzerine oyuncularını üzecek söylemlerde bulundu. Açıklamasında içerik desteğine değinen Amerika menşeli yayıncı, oyunun yol haritasını belirlemiş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 4 ve RDR Remastered Projeleri İptal Edilmiş


Red Dead Online, 2020 yılının Aralık ayında Red Dead Redemption 2’den bağımsız olarak da satışa sunulmuştu. PlayStation Plus ve Xbox Live Gold aboneliklerinin gerektiği oyunda, Bounty Hunter, Naturalist, Trader, Collector ve Moonshiner dahil farklı roller, hikaye tabanlı kooperatif görevleri tamamlayabileceğiniz A Land of Opportunities, Showdown modları, serbest dolaşım görevleri, günlük meydan okumalar dahil oyunculara birçok içerik sunuyor.

Zaman yayınlanan güncellemeler ile bir hayli zenginleşmiş olsa da, malumunuz şirketin GTA Online için sunduğu desteğin benzerinin Red Dead Online için de sunulması bekleniyordu. Ne var ki bu zamana kadar tatmin edici bir durum yaşanmamıştı. Görünen o ki bu saatten sonra da yaşanmayacak. En azından bir süre için.

8hBbXnfLFCLBXZPT6huyzC-1200-80

Rockstar Games Red Dead Online Desteği için Ne Diyor?

Resmi internet sayfası üzerinden bir paylaşımda bulunan Rockstar Games, Grand Theft Auto serisinin sıradaki oyununda oyuncuların beklentilerini aşmak ve olabileceğinin en iyisini ortaya koyabilmek için gerekeni hiç olmadığı kadar iyi anladıklarını dile getirdi. Bunun sonucu olarak, daha fazla geliştirme kaynağı Grand Theft Auto 6’ya kaydırılmış ve Red Dead Online için sunulacak destek ile ilgili olarak da bazı değişiklikler yapılıyormuş.

Öncelikle hem yeni hem de deneyimli oyuncular için, yeni özelliklerden ziyade, halihazırdaki roller, hikaye tabanlı kooperatif görevler, Showdown modları ve dahası için yeni etkinliklerin eklendiği söyleniyor. Bu tarz yenilikler, ileriye dönük olarak aylık etkinlikler ile oyunculara sunulmaya devam edilecekmiş.

Sezonluk özel etkinlikler ve deneyim iyileştirmelerine ek olarak, geçtiğimiz yıllardaki gibi büyük temalı etkinlikler yerine, bu yıl halihazırdaki modların üzerine çıkmanın ve yeni Telegram Missions eklemenin planları yapılıyormuş. Ayrıca Red Dead topluluğunun ortaya koyduğu çalışmaların öne çıkartılmasına ve paylaşılmasına da devam edilecekmiş.

Bildiğiniz gibi yakın bir zaman önce Grand Theft Auto 4 ve Red Dead Redemption HD Remastered projelerinin iptal edildiğini öğrenmiştik. Her ne kadar GTA: The Trilogy – Definitive Edition’ın ticari başarısızlığı hedef gösterilmiş olsa da, yeni Grand Theft Auto oyununun geliştirilme sürecinin payı da olabilir.

Exit mobile version