Rockstar Games Oyunu Agent, GTA 5 Kurbanı Olmuş

Yaktın bizi GTA 5...

Rockstar Games Oyunu Agent, GTA 5 Kurbanı Olmuş

Eski Rockstar Games geliştiricisi Obbe Vermeji tarafından söylenene göre Rockstar Games oyunu Agent, GTA 5 nedeniyle satışa sunulamamış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Tanıtımı Öncesi Rockstar Games Sürpriz Bir Değişikliğe Gitti


Rockstar Games Oyunu Agent, GTA 5 Nedeniyle Çıkamamış

Hatırlar mısınız Rockstar Games şirketinin Agent adında bir oyunu vardı. 2009 yılının E3 fuarındaki PlayStation konferansında tanıtılmış olan bu oyun, PlayStation için özel olarak geliştiriliyordu. Ne var ki James Bond temalı sonradan Agent ile ilgili olarak Rockstar Games tarafından herhangi bir yeni bilgi sunulmadı veya ekran görüntüsü paylaşılmadı.

Bizler için büyük bir merak konusu olup da Red Dead Redemption 2 öncesinde satışa sunulması planlanan oyun, söylenene göre Grand Theft Auto 5 nedeniyle arada kaynamış.

Rockstar Games bünyesinde çalışmış olan Obbe Vermeji, 2015 yılında sızdırılan görüntüleri hariç sırra kadem basan oyun ile ilgili ilginç bilgiler paylaştı. geliştirici ekipte yer alan herkesin yeni Grand Theft Auto oyununa odaklanmış iken Agent ise başka bir ekibe devredilmiş. Ancak mutlu sona ulaşılamamış. Rockstar Games geçtiğimiz yıllar da oyunu sayfasında kaldırmış olsa da iptal edildiğine dair resmi bir açıklama yapmamış olması, günün birinde geri dönüleceğine işaret olarak sayılabilir. Tabii ki bu sadece bir tahminden ibaret.

Açıklamasında ayrıca Vermeji, hikayenin 1970’li yıllardaki Mısır, Fransa ve İsviçre dolaylarında geçeceğini ve çeşitli ileri teknolojileri içereceğini söyledi. Planör ve denizaltıya dönüşebilen araçlar da kullanılacak iken, daha doğrusal bir yapıya sahip olacakmış.

Exit mobile version