Rockstar Games GTA 6 İçin Önemli Bir Karar Değişikliğine Gitti

Bakalım etkisi ne olacak?

Rockstar Games GTA 6 için önemli bir karar aldı. Çalışanlara gönderilen e-posta ile eski düzene dönüleceği belirtildi. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni GTA 6 Fragmanının Tarihi İçin Yeni İddia


Sektörün önümüzdeki yılda çıkması en çok beklenen oyunları arasında yer alan GTA 6, yaşanan her gelişme ile bizi heyecanlandırmaya devam ediyor. Üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen daha yayınlanan ilk fragmanın heyecanının geçmemesi de bunu kanıtlar nitelikte. Bırakın ilk yirmi dört saati, yayınlanır yayınlanmaz milyonlarca kişiye ulaşan fragman halen izlenmeye devam ediliyor ve hiç şüphesiz ki ikincisine kadar dudak uçuklatan rakamlara ulaşacaktır.

Bildiğiniz gibi COVID-19 salgını sonrasında evden çalışma sistemine geçilmişti. Bu elbette oyunların geliştirilme sürecini önemli ölçüde etkilemişti. Rockstar Games de sağlık önemleri kapsamında hem evden hem de ofiste çalışma sistemini bir arada yürütme kararı almıştı.

Rockstar Games GTA 6 İçin Eski Düzene Dönüleceğini Duyurdu

Kısa bir süre önce yaşanan yeni gelişmeyle, Rockstar Games GTA 6 için önemli bir karar aldı. Şirketin yayıncılık başkanı Jenn Kolbe, Çarşamba günü yani dün çalışanlara e-posta gönderdi. Bu e-postada yapılan bilgilendirme ile Nisan ayında eski düzene geri dönüleceği söylendi. Artık çalışanların haftanın beş gününde ofiste bulunmaları isteniyor. Bu kararın, hem güvenlik endişeleri hem de üretkenliği arttırmak için alındığı belirtildi.

Bu eski düzene dönüşün oyunun geliştirilme sürecine etkisi merak konusu oldu. Malum, dört yıllık aranın ardından bir alışma süreci olacaktır. Diğer yandan, oyunun geliştirilme sürecinin hızlanacağı yönünde de tahminler var.

Hikaye olarak Jason ve Lucia karakterlerinin başlarından geçenlerin anlatılacağı GTA 6 oyununda, Vice City’ye geri döneceğiz. Ne var ki bu defa Los Santos şehrinden daha büyük bir harita ile. Ayrıca teknik anlamda mevcut nesil konsolların gücünden faydalanılarak, son derece gerçekçi görsellik, gelişmiş sürüş dinamikleri ve yapay zeka karakterleri ile unutulmaz bir deneyim yaşatacağına şüphe yok.

Exit mobile version