Rockstar Games GTA 6’yı Erken Çıkartmak için Çabalıyormuş

Bakalım gerçekten de öyle mi?

Rockstar Games GTA 6 oyununu mümkün olan en erken sürede satışa sunmak için çabalıyormuş gibi görünüyor. Şimdilik dile getirilen resmi bir şey olmasa da, daha önceden şirketin oyun etkinlikleri Red Dead Redemption 2 çıkış tarihi gibi büyük ve tutarlı sızıntılara imza atan forum kullanıcısı Tez2 bir kez daha sahneye çıktı ve dikkat çeken bilgileri öne sürdü.


İlginizi Çekebilir: GTA 6’daki Gerçekçi Su Etkilerini Gösteren Kısa Video


Çıktığı her oyunu ile sektörde büyük etki yaratan, duruma göre yeni bilgisayar aldırtan ve hatta yeni bilgisayar alır iken ilk olarak “GTA açar mı abi / abla?” diye sordurtan serinin yeni oyunu için uzun zamandır bekleyişteyiz. Zaman içerisinde GTA 6 hakkında başta Eylül ayında yaşanan skandal dahil, pek çok sızıntı ve iddia duymuştuk.

Şu anda yeni oyun hakkında cevabı en çok merak edilen sorulardan birisi, elbette ne zaman çıkacağı. Genel olarak 2024 yılına işaret ediliyor olsa da, Rockstar Games resmi bir açıklama yapmadığı için kesin bir beklenti içine girmek zor diyebiliriz. Ancak söylenene göre, fazla gecikmemesi için şirket içinde hummalı bir çalışma var.

gta-6-cikis-tarihi-yeni-ipucu11

Rockstar Games GTA 6’yı Erken Çıkartmak İstiyor

GTA Forums üyelerinden biri ve daha önceden birçok iddia ve tutarlı sızıntıda adı geçen Tez2, paylaştığı yeni sızıntı ile yeni oyunun yakın bir zamanda duyurulacağını ve 2024 yılının tatil dönemi içerisinde satışa sunulacağı öne sürüyor.

Bildiğiniz gibi, daha önceden 2025 veya 2026 yılından bahsediliyordu. Ancak Rockstar Games yönetici kadrosu GTA 6 için son derece sabırsızmış ve buna bağlı olarak, 2024 yılının son çeyreğine yetiştirebilmek için bazı indirilebilir içerikler de iptal edilmiş.

Bazı iddialara göre oyun 2024 yılı sonbahar aylarına yetiştirilmek istense de bu tarih çeşitli aksamalar nedeniyle 2025 yılı başlarına kayabilir. Ayrıca Rockstar Games şirketinin önümüzdeki sene çıkacağı iddia edilen oyunla alakalı en yakın zamanda bir tanıtım yapması da bekleniyor.

Exit mobile version