Rockstar Games’in Agent Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı

GTA 5'e kurban giden oyun...

Bizler için büyük bir gizem olan Rockstar Games’in Agent oyunundan görüntüler sızmaya devam ediyor. 2015 yılındaki sızıntının ardından, oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabiliyoruz. Ne yazık ki Agent için tünelin sonunda ışık görünmüyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 5 İçin 8 İndirilebilir İçerik Planlanmış


Agent oyunu, 2009 yılının E3 fuarında PlayStation 3 için özel olarak duyurulmuştu. Ne var ki bu oyun, sonradan sırra kadem basmış ve hakkında herhangi bir ek bilgi sunulmamıştı. 2015 yılında birkaç görüntünün sızdırılmasından yıllar sonra, Rockstar Games bünyesinde çalışmış olan Obbe Vermeji tarafından konuya açıklık getirilmişti. Söylenene göre geliştirici ekibin Grand Theft Auto 5 oyununa odaklanması üzerine, Agent da başka bir ekibe devredilmiş. Ne var ki netice olarak da mutlu sona ulaşamayan James Bond temalı oyun, şirketin sayfasından kaldırılmıştı.

leaked-images-of-rockstars-spy-game-agent-appear-1450780524462

2015 yılında sızdırılan görüntülerin ardından, yakın bir zaman önce Agent ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Bahsi geçen görüntüler, oyunun üzerinde çalışıldığı zamandan kalma olduğu pek bir şey beklememek lazım. Ancak yine de biz oyuncular için fikir oluşturabiliyor.

Rockstar Games’in Agent Oyunundan Görüntüler Neler Sunuyor?

Rockstar Games tarafından planlanana göre bizi casuslar dünyasına götürecek olan olan oyunun hikayesi 1970’li yıllardaki Mısır, Fransa ve İsviçre dolaylarında geçecek ve çeşitli ileri teknolojileri içerecekmiş. Planör ve denizaltıya dönüşebilen araçlar da kullanılacak iken, daha doğrusal bir yapıya sahip olacakmış. Bununla birlikte gizli görevlere çıkacak ve siyasilere suikast yapacakmışız.

Agent oyununun birden fazla haritasının olacağı söylenir iken, sızdırılan ekran görüntülerinde bunlardan bir tanesini görebilmek mümkün oluyor. Bunun yanı sıra, su altı ortamını, karakterimizi ve daha pek çok şeyi görebiliyoruz.

Exit mobile version