Rocket League Ücretsiz Oluyor: Nasıl İndirilir?

Ücretsiz Rocket League nasıl indirilir?

Yapılan resmi açıklamalar doğrultusunda Rocket League ücretsiz oluyor. Peki ücretsiz Rocket League hangi platformlarda geçerli ve nasıl alınır? İşte konu hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar!


İlginizi Çekebilir: PS Plus Ağustos 2020 Oyunları Sızdı


Rocket League Ücretsiz mi Oluyor?

Rocket League’nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verildi:

Oyun, özel topluluğumuz olmadan bugün olduğu yerde olamazdı. Bugün, bu topluluğu daha da büyütebilmek adına hazırlandığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Rocket League bu yazdan itibaren ücretsiz olarak oynanacak!

Buna ek olarak yazının öne çıkan kısımları ise şu şekilde:

Bu arada oyunun kalıcı bir şekilde ücretsiz olacağını hatırlatmamızda fayda var. Yani bu, kısıtlı süreli bir kampanya ya da indirim olarak değil tam zamanlı bir değişiklik olacak.

Rocket League Ücretsiz Oluyor

Ücretsiz Rocket League Nasıl İndirilir?

Mevcut durumda Rocket League aşağıdaki platformlarda oynanabiliyor:

Yapılan açıklamadan da görebileceğiniz üzere oyunun bu yaz itibarıyla ücretsiz olacağı bilgisine yer veriliyor ancak bu tarihin tam olarak ne zaman olacağı ile ilgili bir açıklama bulunmuyor. Yani şu aşamada oyunun ne zaman ücretsiz olarak yayınlanacağını bilmiyoruz. Öte taraftan bunun birkaç ay gibi kısa bir sürede gerçekleşeceğini söyleyebiliriz.

Oyun Hakkında

Sevilen arena klasiği Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars‘ın beklenen fizik destekli devam oyununda futbol bir kez daha arabalarla buluşuyor!

Çağının ötesinde bir Spor/Aksiyon oyunu olan Rocket League®, oyuncuları çok sayıda detaylı arenada muhteşem goller veya destansı kurtarışlar için topa vurmada kullanabilecekleri turbolu arabaların içine yerleştiriyor. Gerçekçi etkileşimleri simüle etmek için gelişmiş bir fizik sistemi kullanan Rocket League® oyunculara bu inanılmaz yüksek oktanlı futbol oyununda tam bir sezgisel kontrol hissi verebilmek için kütle ve momentumdan faydalanıyor.

Muhteşem özelliklerden bazıları:

Not: Steam’den alıntılanmıştır


Peki siz bu gelişme hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce oyun ne zaman ücretsiz olarak sunulacak? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version