Rocket League Oyuncular Arası Takas Özelliğine Veda Edecek!

Oyuncular üzgün...

Aralık ayı itibarıyla, Rocket League oyuncular arası takas özelliği ile vedalaşacak. Yani bahsi geçen işlemi sadece oyun içi sistem kapsamında gerçekleştirebileceksiniz. Peki bu karar niye alındı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Türk Yapımı Illegal Excavation’a Ücretsiz Sahip Olma Fırsatı!


Çıkışının ardından kısa sürede popüler olan Rocket League, 2019 yılında geliştiricisinin Epic Games tarafından satın alınması ile ücretsiz hale gelmişti. Bununla birlikte, pek çok yeniliğe ek olarak çapraz platform desteği de kazanan oyunda, Epic Games Store hesabınız ile ilişkilendirmeniz durumunda platformlar arası aşama kaydetme, paylaşımlı envanter ve oyuncuları arası takas yapabilmek de mümkün oluyordu. Ancak son yapılan açıklama ile Rocket League oyuncular arası takas özelliğini kaybedecek.

Rocket League Oyuncular Arası Takas Özelliği Kaldırılacak

Söylenene göre, 5 Aralık 2023 tarihi itibarıyla artık oyuncular arasında eşya takası gerçekleştirilemeyecek. Ayrıca satış ve transfer durumu da söz konusu olmayacak. Bu kararın, Epic Games şirketinin kozmetikler ve eşya mağazası politikası gereğince alındığı söyleniyor.

Rocket League, Yapay Zekalı Bot Kullanan Hilecilerin Hedefi Oldu

Psyonix, oyuncuların oyun içi sisteme bağlı olarak ihtiyaç duymadıkları veya aynısına sahip oldukları temel eşyaları, turnuva eşyalarını ve şablonları takas edebilecek ve karşılığında yeni bir eşya alabilecek olsalar da, oyuncular arası yapılabilmesi mümkün olmayacak diyor. 5 Aralık 2023 tarihine kadar transfer edilen eşyalar ile ilgili de herhangi bir sorunun yaşanmayacağını da sözlerine ekliyor.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Geliştirici stüdyo, aldığı karar ile doğru bir hamle yaptı mı? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version