Rise of the Ronin Türkçe Olarak Çıkacak!

Türkçe oyunlara tam gaz devam!

Rise of the Ronin Türkçe Olarak Çıkacak!

Kısa bir süre önce sosyal medya hesabı üzerinden duyuruda bulunan PlayStation Türkiye, Rise of the Ronin Türkçe olacak müjdesini verdi ve biz oyun severleri tekrardan sevindirdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage New Game+ Modu, Yeni Güncellemeyle Geldi


Rise of the Ronin Türkçe Olacak!

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl içerisinde Sony, ülkemizden çekilme kararı almıştı. Hal böyle olunca, Türkçe altyazı ve arayüz destekli oyunlar için sayfanın kapanacağı tahmin ediliyordu. Ancak hiç de öyle olmadığını bugün itibarıyla görmüş olduk. Öyle ki PlayStation Türkiye, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Rise of the Ronin Türkçe altyazı desteği ile ülkemizdeki oyun severler ile buluşturulacak duyurusunda bulundu.

Team Ninja tarafından PlayStation 5 için özel olarak geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından da yayınlanacak olan Rise of the Ronin, 2022 yılının Eylül ayındaki State of Play yayını sırasında duyurulmuştu. Genel sunumu itibarıyla Ghost of Tsushima oyununu andıran aksiyon-rol yapma oyununun hikayesi, üç yüz yıl süren ve Bakumatsu olarak bilinen Edo Dönemi sonu ve Japonya için yeni bir devrin başlangıcı aşamasında geçecek.

Bir yandan baskıcı hükümdarlar ve ölümcül hastalıklar ile mücadele edeceğimiz Rise of the Ronin, aynı zamanda karşıt görüşlü iki topluluğun arasında devam eden savaşa da sahne olacak. Tüm bunların dışında, batılı girişimciler de etkilerini arttırıyor olacaklar.

Exit mobile version