Türkçe Çıkacak Rise of the Ronin’in Ön-Sipariş Fiyatı Belli Oldu

Her zamanki gibi tuzlu...

PlayStation Türkiye tarafından yapılan açıklama ile Türkçe dil desteğiyle çıkacak olan Rise of the Ronin’in ön-sipariş fiyatı ile belli oldu. Peki oyun ülkemizde ne kadara çıkacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Rise of the Ronin Türkçe Olarak Çıkacak!


2022 yılının Eylül ayındaki State of Play yayını sırasında PlayStation 5 için özel olarak duyurulan Rise of the Ronin, eğer bir erteleme olmaz ise 22 Mart 2024 tarihinde satışa sunulacak. Geçtiğimiz günlerde duyurulan Türkçe dil desteğinin ardından, bugün itibarıyla da ön-siparişe açıldı. Peki Rise of the Ronin’in ön-sipariş fiyatı ne kadar?

Rise of the Ronin’in Ön-Sipariş Fiyatı

PlayStation mağazası sayfasına buradan ulaşabileceğiniz oyunun standart sürüm fiyatı 1.499 TL iken, ana oyuna ek olarak Iga Ninjası sopası, Toyokuni çift kılıcı, Bando savaşçı zırhı seti, resmi Japon kıyafetleri seti, dijital sanat kitabı ve oyun müzikleri bulunan Deluxe sürümü ise 1.699 TL olarak görünüyor.

rise-of-the-ronin_YWGgxoj

Hikayeye göre oyun, Bakumatsu olarak bilinen Edo Dönemi sonu ve Japonya için yeni bir devrin başlangıcı aşamasında geçecek. Tokugawa Şogunluğu’nun üç yüzyıl süren baskıcı yönetiminin ardından, ülkenin kargaşa ortamına sürüklendiği dönemde, kaosun ortasında isimsiz bir savaşçının Japonya’nın kaderini ellerinde tutarak kendi yolunu çizmesini konu alıyor.

Exit mobile version