Rise of the Ronin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Kılıç, kınından çıkmayı bekliyor!

Rise of the Ronin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Sony Interactive Entertainment ve Team Ninja tarafından Rise of the Ronin çıkış fragmanı yayınlandı. Keyifli bir seyir zevkinin olduğunu söyleyebileceğimiz fragmanı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Outlaws DLSS 3 Fragmanı Yayınlandı


2022 yılının Eylül ayındaki State of Play yayını sırasında PlayStation 5 için özel olarak duyurulan Rise of the Ronin, önümüzdeki hafta bugün yani 22 Mart 2024 tarihinde Türkçe dil desteği ile satışa sunulacak. Bizi isimsiz bir savaşçının rolüne büründürecek ve 19. yüzyıl Japonya topraklarının kaderini elimize bırakacak olan oyun, Bakumatsu olarak bilinen Edo Dönemi sonu ve Japonya için yeni bir devrin başlangıcı aşamasında geçecek.

Farklı zorluk derecelerinin bulunmasıyla, bu defa Souls türünün dışında bir oyun ile karşı karşıya olduğumuz Rise of the Ronin için çıkış fragmanı yayınlandı. Yakın bir zaman önce yayınlanan canlı aksiyon fragmanının genişletilmiş versiyonu olup, bizi oyunun atmosferine hazırlamayı başarıyor. Keyifli seyirler dileriz.

Rise of the Ronin Çıkış Fragmanı

PlayStation mağazası sayfasına buradan ulaşabileceğiniz Rise of the Ronin standart sürüm fiyatı, bir süre önce gelen zammın ardından 1.999 TL olarak görünüyor. Ana oyuna ek olarak Iga Ninjası sopası, Toyokuni çift kılıcı, Bando savaşçı zırhı seti, resmi Japon kıyafetleri seti, dijital sanat kitabı ve oyun müzikleri bulunan Deluxe sürümü ise 2.249 TL.

Exit mobile version