Riot Games’ten RP Fiyatlarına Zam! İşte Güncel Fiyatlar

Valorant sonrasında bir başka zam haberi daha...

VP sonrasında, şimdi de Riot Games’ten RP fiyatlarına zam yapıldı. Peki güncel fiyatlar ne kadar oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Valorant Ajanı Deadlock Fragmanı Yayınlandı


Para birimimizin döviz kuru karşısında değer kaybetmesi, dijital mağazalardaki oyunların hatırı sayılır oranlarda etkilenmelerine yol açıyor. Elbette bu sadece standart ve özel sürüm oyunları ve indirilebilir içerikleri değil, oyun içi mağazalardaki kredilerin de etkilenmelerine yol açıyor. Mesela bir süre önce Riot Games tarafından Valorant oyunundaki VP fiyatlarına zam yapılmıştı.

Şimdi de League of Legends, League of Legends: Wild Rift ve Teamfight Tactics oyunlarındaki RP fiyatları da zamdan nasibini aldı. Her ne kadar bahsi geçen oyunlar için mağazadan satın alım yapmanız şart olmasa da, elbette karakterinin dış görünüşüne de önem veren oyuncular var ve bu noktada RP adı verilen sanal para birimi devreye giriyor. Bunu da gerçek para ödeyerek elde edebiliyorsunuz.

riot-games-rp-zam

Riot Games’ten RP Fiyatlarına Zam Geldi

Riot Games yaptığı açıklamada zammın gerekçesi olarak döviz kurundaki dalgalanmalar, vergiler ve bölgeler arasındaki dengesizlikler olduğunu belirtiyor. Fiyat artışı sonrasındaki yeni RP fiyatları ise şöyle:

Exit mobile version