Riders Republic Steam Mağazasına da Geldi!

Steam mağazasında kafayı yarma sezonu açılmıştır...

Riders Republic Steam Mağazasına da Geldi!

Ubisoft Annecy tarafından geliştirilen ekstrem sporlara odaklı oyun, Ubisoft yayıncılığında PC (Epic Games Store ve Ubisof Connect), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için 27 Ekim 2021 satışa sunulmuştu. Bu hafta itibarıyla da Riders Republic Steam mağazasına geldi. Sınırlı süreliğine geçerli olacak indirim ile satın alabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft’tan Sürpriz: Prince of Persia: The Lost Crown Duyuruldu!


İlk etapta kendi karakterinizi yarattıktan sonra, aşama kaydederek çok çeşitli sporlarda isim yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir kariyer modunun yanı sıra, kooperatif olarak arkadaşlarınızla veya PvP olarak elliden fazla oyuncu ile rekabet ve altıya altı takım mücadeleleri girme imkanının sunulduğu Riders Republic, bisiklet, kayak, kar kayağı, atlayış tulumu ve çok daha fazlasını kullanabilmek mümkün oluyor.

Riders Republic Steam Mağazasında Satışta!

Yosemite, Zion ve Bryce Kanyonu gibi tanıdık ulusal parkların da bulunduğu oyun, bütün sürümlerinde 22 Haziran 2023 Perşembe gününe kadar devam edecek olan % 75 oranında indirim ile Steam mağazasında satın alınabilir oldu. Bu bağlamda standart sürümü 174.75 TL, Deluxe sürümü 234.75 TL, Gold sürümü 292.25 TL ve Ultimate sürümü de 349.75 TL.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version