Riders Republic Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek

Bu hafta sonu kimselere söz vermeyin!

Eğer hafta sonu için herhangi bir programınız yok ise, Riders Republic sınırlı süreli ücretsiz oynama fırsatı ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bugün itibarıyla başlayacak olan ön-yüklemeyi unutmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Riders Republic İnceleme


Ubisoft ve Steep oyununun da geliştiricisi olan Ubisoft Annecy, devasa çok oyunculu açık alan spor oyunu Riders Republic’i PC (Epic Games Store ve Uplay), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için 27 Ekim 2021 tarihinde satışa sunmuştu.

Bizi dünya genelindeki kırsal bölgelere götüren oyunda, bisiklet, kar kayağı, wingsuit ve çok daha fazlasını kullanabilmeniz mümkün oluyor. İsterseniz tek başınıza, isterseniz kooperatif olarak arkadaşlarınızla ve isterseniz de PvP olarak diğer oyuncular ile oynayabileceğiniz Riders Republic’te, elli kişinin kıyasıya rekabet söz konusu iken, altıya altı takım mücadeleleri de yer alıyor.

Oyununda ayrıca bir kariyer modu da bulunuyor. Kendinize uygun bir karakter oluşturduktan sonra, aşama kaydederek çok çeşitli sporlarda isim yapmak için mücadele edeceksiniz. Bunun sonucunda da lider tablolarının üst basamaklarına çıkarak, ünlü sponsorlar ile anlaşmalar imzalayabileceksiniz.

Riders Republic Sınırlı Süreli Ücretsiz Hafta Sonu

Riders Republic Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynama Fırsatı!

Eğer henüz oyun kütüphanenizde yoksa ve denemeden karar vermeyi istemiyorsanız, 10 – 14 Şubat 2022 tarihleri arasında PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında düzenlenecek olan Ücretsiz Hafta Sonu kapsamında bu fırsatı yakalayabileceksiniz.

Ön-yükleme sadece PlayStation 4 ve PlayStation 5 versiyonları için geçerli olup TSİ 19:00 başlatılabilecek iken, Xbox One ve Xbox Series kullanıcılarının Xbox Live Gold abonesi olmaları gerekli olacak.

Ubisoft tarafından belirtilene göre, içerik olarak herhangi bir kısıtlama olmayacak. Diğer bir deyişle, beş günlük deneme süresi boyunca, ister tek başınıza ve isterseniz de arkadaşlarınız veya diğer oyuncular ile Riders Republic ile ilgili her şeyi özgürce deneyebilmeniz mümkün olacak. Bu sayede, oyun hakkında tam bir fikir sahibi olabileceksiniz.

Eğer deneme süresinin sonunda tam sürüme geçmeye karar verirseniz, faydalanabileceğiniz bir indirim kampanyası sizi bekliyor olacak. Dahası ise, kaydettiğiniz ilerlemenin tamamı da eksiksiz olarak aktarılacak ve her şeye sıfırdan başlamak zorunda olmayacaksınız.

Exit mobile version