RIDE 4 PlayStation 5 Videosu, Gerçek Gibi Görünüyor

Bir motosiklet oyunu hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı.

RIDE 4 PlayStation 5 Videosu, Gerçek Gibi Görünüyor

Bir Youtube kanalı, RIDE 4 PlayStation 5 videosu yayınladı. Ultra gerçekçi grafikler ile ilk bakışta gerçek hayattan farksız gibi görünen videoyu kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Midnight Suns Oynanış Videosu


Ünlü motosiklet yarışı serisinin güncel oyunu RIDE 4, 8 Ekim 2020 tarihinde PC (Steam), PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanmıştı. Yeni nesil versiyonu da bu yıl içerisinde yayınlanmış olan oyunda, seçimler yapacağınız ve seçimlerinizin de kariyerinizi etkileyeceği ve özel etkinliklere, yarışlara ve meydan okumalara erişim durumunuzun belirleneceği yeni bir kariyer modu ile gelmişti.

Bunların yanı sıra, yeteneklerinizi sergileyerek dikkatini çekebildiğiniz ünlü firmalar için test sürüşleri yaparak özel içeriklere erişebileceğiniz bir de Affinity sistemi bulunuyor.

RIDE 4 aynı zamanda Endurance modu, animasyonlu ve etkileşimli Pit Stop, sürücünüzü ve motosikletinizi özelleştirme ve kask, kıyafet ve motosiklet desenini tasarladıktan sonra çevrimiçi olarak paylaşabilme, yeni bir yapay zeka, tam bir gece-gündüz döngüsü ve yarışları etkileyebilen dinamik hava koşulları ve DualSense kolunun özelliklerinden iyi faydalanması ile deneyimin bir üst seviyeye çıkartılması, RIDE 4 oyununun iddialı olacağı yanları olarak sayılabilir.

Serinin yeni oyununun satışa sunulmasından sonra hem hayranları hem de motosiklet yarışları ile ilgilenenlerin dikkatini çeken RIDE 4, incelemelerden yüksek puanlar almasının yanı sıra bolca da övgü toplamıştı.

Pek çok farklı motosikletin ve her bir motosikletin de farklı sürüş mekaniğinin bulunması ile ilginç bir deneyimin yaratıldığını söyleyebiliriz. Buna ek olarak yapay zekanın da iyi programlanmış olması ile yarışların zorlayıcı hale gelmesi, RIDE 4’ü bir hayli ilgi çekici kılıyor.

RIDE 4 PlayStation 5 Videosu Göz Alıcı Görünüyor

Joy of Gaming isimli Youtube kanalı, geçtiğimiz günlerde PlayStation 5 versiyonundan kaydedilen bir oynanış videosu yayınladı. Haberimizin sonundan izleyebileceğiniz bu oynanış videosu, sizin de görebileceğiniz üzere gerçek hayattan alınmış bir kayıt gibi görünüyor.

Yağmurlu havada alınan kayıtta, bilhassa aynadaki yansımaların gerçekçiliği, ön cama vuran yağmur damlalar gibi ayrıntıların oldukça dikkat geçtiği görülebiliyor. Tabii ki hafiften sizli havanın da bu gerçekçiliğe katkısını es geçmemek lazım. İyi seyirler dileriz!

Exit mobile version