Returnal PC’ye Gelecek Sıradaki PlayStation Oyunu Olabilir

Oyun, Steam veri tabanında görüldü!

Returnal PC'ye Gelecek Sıradaki PlayStation Oyunu Olabilir

Returnal da PC yoluna girmiş gibi görünüyor. Steam veri tabanında yaşanan sızıntı, ilginç bir gelişmeyi ortaya koydu. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Sony PlayStation için İleriye Dönük Planlarından Bahsetti


Horizon: Zero Dawn – Complete Edition ile yapılan açılış ve devamında gelen Days Gone ve God of War ile birinci parti PlayStation oyunlarının teker teker PC oyuncuları buluştuğunu görmüştük. Sırada Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu paketinin de olması bizleri aşırı derecede heyecanlandırıyor iken, sırada hangi oyunun olacağı ise merak ediliyor.

Sony Interactive Entertainment başkanı ve Üst Yöneticisi Jim Ryan’ın bu konuda kararlı olduklarını sık sık dile getirmesi ile gözler başta Bloodborne, The Last of Us, The Last of Us Part II ve Ghost of Tsushima olmak üzere diğer PlayStation 4 oyunlarına da döndü.

Returnal PC’ye Geliyor Mu?

Şu an için net bir açıklama yapılmamış olsa da Returnal, listede yer alan sıradaki isim olacakmış gibi görünüyor. Bunun için de oldukça belirgin detaylar ortaya çıktı. Öyle ki, Steam mağazası veri tabanında ayırt edici emareler gördük.

Valve mağazasıyla ilgili gelişmelerin takip edildiği SteamDB sitesine kod adı Oregon olan bir oyun eklendi. Her ne kadar konumuzun dışında olsa da, hikayesi aynı isimli eyalette geçen Days Gone gelmiştir akıllara hiç şüphesiz ki.

Konuya dönecek olursak, yaygın bir şekilde kullanılan etiketlere sahip olan bu oyun ilk bakışta pek şüphe uyandırmıyor. Ancak şeytanın ayrıntıda gizli olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki, veri tabanında ‘Atropos’, ‘Helios’ ve ‘Tower of Sisyphus’ dikkat çekiyor. Returnal oyunundaki gezegenin adı Atropos iken, ana karakterimiz Selene’nin gemisinin adı ise Helios idi. Tower of Sisyphus ise yakın bir zaman önce yayınlanan güncelleme ile oyuna eklenen yeni ve sınırsız oynanışa sahip mod oluyor.

Sizin de gördüğünüz üzere Housemarque tarafından geliştirilen AAA oyun, PC kullanıcıları ile buluşacak olan sıradaki birinci PlayStation oyunu olacak. Returnal aynı zamanda geçtiğimiz aylarda sızdırılan GeForce Now listesinde yer alıyordu. Her ne kadar NVIDIA bu listenin sahte olduğuna ilişkin açıklama yapmış olsa da, yer alan oyunların birer birer duyurulduğunu görmüştük. Hal böyle olunca, gözler bir anda Sony Interactive Entertainment cephesine dönmüş oldu. Bakalım bu sızıntıya ne diyecekler?

Exit mobile version