Returnal’ın PC Grafik Ayarları Sızdırıldı

Duyurun da rahatlayalım!

Returnal’ın PC grafik ayarları da ortaya çıktı. Geçmişteki birçok sızıntının ardından, Selene hanım için hayatta kalma macerasının PC versiyonu için de son hazırlıklar tamamlandı diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sackboy: A Big Adventure PC Tarihi Ortaya Çıktı (Güncel)


Returnal oyununun PC için de geleceği bir süredir sızıntılar ile karşımıza çıkıyordu. İlk olarak Mayıs ayı içerisinde SteamDB sitesine Oregon kod adı ile eklendikten sonra, Temmuz ayında on dokuz yeni dil eklentisi ile güncellemeye gidilmiş ve son olarak GDC 2022 sırasında yapılan sunum ile bir kez daha karşımıza çıkmıştı. Öyle ki, Digital Foundry bünyesindeki Alexander Battaliga tarafından Returnal’ın PC platformunda çalıştığı açık bir şekilde belirtilmişti. Gerçi oyunların geliştirildiği platform olması ile bu olağan bir durum, ama yine de heyecanlandırmıyor değil.

Returnal’ın PC Grafik Ayarları Birçok Seçeneği Gösteriyor

Şimdi ise karşımıza bir başka ilginç gelişme var. IconEra sitesi üzerinden paylaşılmış, ama Sony Interactive Entertainment tarafından kısa bir süre sonra kaldırılmış olan video ile Returnal oyununun PC versiyonundaki grafik seçenekleri ortaya çıktı.

Kaldırılmasından önce kurtarılmış olup da buradan göz atabileceğiniz ve fonunda ana karakterimiz Selene’nin de göründüğü video her ne kadar oldukça kısa, ama bizleri ne tür seçenekler ile karşılaşacağımızı gösteriyor.

Dengeli, Performans, Kalite, Ultra Performans ve Ultra Kalite seçenekleri ile NVIDIA DLSS, NIS (NVIDIA Görüntü Ölçeklendirme) ve AMD FSR desteğinin de olduğunu görebiliyoruz. Bunlara ek olarak, gölge, ışıklandırma ve yansıma kalitesi, ışın izlemeli gölgelendirmeler ve yansımalar gibi ayarlar görülebiliyor.

RETURNAL-FSR-DLSS-1030x588

Görünüşe göre, dün gerçekleştirilen Sackboy: A Big Adventure duyurusu sonrasında, Returnal için PC versiyonu duyurusuna oldukça yakınız. Bakalım beklenen gün ne zaman? Gelişmeleri takipte olacağız.

Returnal Konusu

Hikaye olarak Selene isimli bir karakterin başından geçenler anlatılıyor. Şekil değiştiren bir dünyaya zorunlu iniş yapmak zorunda kalan karakterimiz, kaçabilmek için antik bir medeniyetin topraklarını araştırmak durumunda olacak. Ne var bu, onu canını dişine takacağı bir hayatta kalma mücadelesinin içine sokacak. Bu mücadele sırasındaki her ölüşü, her şeye yeniden başlaması olacaktır.

Roguelike oynanışın işin içine girdiği oyunda, her döngüde kullandığınız eşyaların da değiştiğini göreceksiniz. Bu bağlamda, savaşlara her seferinde farklı bir strateji ile girmeniz gerekecek.

 

Exit mobile version