Returnal PC Gereksinimleri Ne Alemde?

Selene hanımın macerası yakında PC'de de başlayacak...

Returnal PC Gereksinimleri Ne Alemde

The Game Awards 2022 şovu öncesinde yapılan sunum sırasında, uzun zamandır söylenti olarak karşımıza çıkan Returnal oyununun Epic Games Store ve Steam versiyonları da nihayet duyurulmuştu. Şu an için net bir çıkış tarihi olmasa da, Sony Interactive Entertainment tarafından Returnal PC gereksinimleri de açıklığa kavuşturuldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Returnal PC için Onaylandı! 2023’te Geliyor


Mayıs ayından bu yana SteamDB sayfasında yaşanan güncellemeler ile sık sık karşımıza çıkan Returnal, önümüzdeki sene PC kullanıcılarıyla da buluşacak.

Her ne kadar resmi olarak onaylanmamış olsa da, son yaşanan sızıntı ile Dengeli, Performans, Kalite, Ultra Performans ve Ultra Kalite seçenekleri ile NVIDIA DLSS, NIS (NVIDIA Görüntü Ölçeklendirme) ve AMD FSR desteğinin ve ışın izleme etkilerinin olacağını öğrenmiştik.

Returnal PC Gereksinimleri Belli Oldu

Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz gereksinimlere göre, en aşağı Intel Core i5-6400 veya AMD Ryzen 5 1500X işlemcili, 16 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 580 ekran kartlı bir sisteme ihtiyaç duyuyor. Bununla birlikte, SSD önerisinde bulunulmuş.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version