Return to Monkey Island Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Yeni oyunun ilk oynanış fragmanı yayınladı!

Return to Monkey Island Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Return to Monkey Island oynanış fragmanı, Nintendo Direct Mini sırasında yayınlandı. Devam oyunu artık Switch için de satışa sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: NieR: Automata Switch için de Gelecek


Point-and-Click oyunun en ünlü temsilcilerinden olan Monkey Island serisi, 2010 yılında çıkan son oyunun üzerinden geçen on iki yıl sonra geri dönüş için hazırlanıyor. Nisan ayında, Indiana Jones and the Last Crusade: The Graphic Adventure, Day of the Tentacle ve daha birçok kaliteli oyunun yazarlığını ve The Secret of Monkey Island ve Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge oyunlarının da yönetmenliğini yapmış olan Ron Gilbert tarafından Return to Monkey Island duyurulmuştu.

Son oyun Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge için bir devam niteliği taşıyacak olan yeni oyunun hikayesine göre, düşmanı zombi korsan LeChuck ile yaşadığı fikir çatışmasının üzerinden yıllar geçmiştir ve gerçek aşkı Elaine Marley de odağını yönetimden başka tarafa çevirmesi ile ana karakterimiz de Monkey Island’ın gizemini çözemediği için tatmin olamamış bir halde boşluğa düşmüştür.

Adalardaki hem eski dostlarımız hem de yeni simalar artık tehlikeli bir yönetimin altındayken, açık denizlere yönelecek ve zorlu durumlardan sıyrılmaya çalışmak adına yeni ve bilinmeyeni araştıracağız. Zafere giden yolda ise bulmacaların, tuhaf durumların ve tabii ki de düşmanlarımızın üstesinden gelmeye çalışacağız.

Return to Monkey Island Oynanış Fragmanı Ortaya Çıktı

Nintendo Direct Mini sırasında yapılan yeni duyuru ile Return to Monkey Island, PC platformunun yanı sıra Switch için de bu yılın sonlarına doğru satışa sunulacak. Duyuruya özel olarak yayınlanan oynanış fragmanında, ana karakterimizin yanı sıra Elaine ve Murray ikilisini de görüyoruz. Klasik oynanışın yeni dinamikler ile bir araya getirilmesine ek olarak, bulmacaları zorlanmadan geçmek isteyen oyuncular için de Easy Mode ve Hint sistemlerinin olacağı da açıklandı.

Exit mobile version