Return to Monkey Island Mobil Cihazlar İçin de Geliyor

Her an her yerde Monkey Island!

Return to Monkey Island Mobil Cihazlar İçin de Geliyor

Eğer her an her yerde Monkey Island macerası yaşamayı istiyorsanız, size güzel bir haberimiz var. Devolver Digital ve Terrible Toybox tarafından yapılan duyuruyla, Return to Monkey Island mobil cihazlar için de yayınlanacak.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Mobile 6. Sezon Başladı!


2010 yılında çıkan Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge – Special Edition sonrasında, sessizlik en nihayetinde bozulmuştu. Serinin yeni oyunu Return to Monkey Island, 2022 yılının Nisan ayında duyurulmuş ve Eylül ayında da PC ve Switch için satışa sunulmuştu. Kasım ayında PlayStation ve Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşan oyun için daha da fazla kitleye hitap edebilmesi için yeniden düğmeye basıldı.

Return to Monkey Island Mobil Cihazlar İçin de Geliştiriliyor

Devolver Digital ve Terrible Toybox tarafından yapılan duyuru ile yeni oyun, 27 Temmuz 2023 Perşembe günü Android ve iOS tabanlı cihazlar için de çıkacak. Halihazırda App-Store ve Google Play Store üzerinden ön-kayıt yaptırabiliyorsunuz.

Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge için bir devam niteliği taşıyacak olan yeni oyunun hikayesine göre, düşmanı zombi korsan LeChuck ile yaşadığı fikir çatışmasının üzerinden yıllar geçmiştir ve gerçek aşkı Elaine Marley de odağını yönetimden başka tarafa çevirmesi ile ana karakterimiz de Monkey Island’ın gizemini çözemediği için tatmin olamamış bir halde boşluğa düşmüştür.

Adalardaki hem eski dostlarımız hem de yeni simalar artık tehlikeli bir yönetimin altındayken, açık denizlere yönelecek ve zorlu durumlardan sıyrılmaya çalışmak adına yeni ve bilinmeyeni araştıracağız. Zafere giden yolda ise bulmacaların, tuhaf durumların ve tabii ki de düşmanlarımızın üstesinden gelmeye çalışacağız.

Exit mobile version