Respawn, Star Wars Mandalorian Oyunu Geliştiriyormuş

Şimdilik EA ve Respawn sessiz...

Star War Jedi oyunları oyuncuların beğenisini toplayan Respawn Entertainment, iddialara göre Star Wars Mandalorian oyunu üzerinde çalışıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Oyunları Steam Mağazasında İndirimde


Star Wars Mandalorian Oyunu Geliştiriliyor İddiası

Insider Gaming kaynakları tarafından aktarılan detaylara göre Respawn Entertainment, birinci kişi bakış açısından oynanan bir Star Wars Mandalorian oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Galaktik Cumhuriyeti’nin galaksiye egemen olduğu bir dönemde geçeceği söylenen hikayede, bir ödül avcısı Mandalorian karakteri rolüne bürüneceğiz. Hedefimiz ise nakit kredi ödüllerine konmak olacak.

Her ne kadar Jeff Grubb tarafından sonraki bir zamanda stüdyodan ayrılan yaratıcı yönetmen Mohammad Alavi tarafından yönetildiği söylenmiş olsa da, Bloomberg tarafındna yayınlanan raporda Alavi’nin iptal edilen Apex Legends oyununu yönettiği söyleniyor.

The Mandalorian Dizisi 3. Sezon Fragmanı ile Karşımızda

Oynanış tarafında jet motorları ile çalışan ekipman (jetpack) kullanımı olacak olup, yatay hızlı koşu ve dikey zıplama yapabilecek iken Apex Legends oyunundakine benzer yerde kayma hareketini de sergileyebileceğiz. Bunun dışında, çok hızlı tempolu bir oynanışın bizi bekleyeceği ve buna ayak uydurabilen oyuncuların da ödüllendirileceği söyleniyor. Mesela peş peşe düşman öldürdüğümüzde sağlığımız yenilenecekmiş.

Aktarılan bilgilerde, silah ve teçhizat yelpazemizin epey geniş olacağına da yer veriliyor. Bileğe takılı roketler, kanca, düşmanları ve ödülleri işaretleyebilme ve çok daha fazlası olacakmış. Ayrıca açık dünya oynanışın sunulmayacağı, ama çok çeşitli gezegenlere gidebileceğimiz söyleniyor.

Şu an için geliştirilme aşamasının erken safhasındaymış. Yani resmi duyuru için epey beklememiz gerekebilir. Peki siz bu konu hakkından ne düşünüyorsunuz? Respawn Entertainment tarafından geliştirilen oyun, sizi heyecanlandırıyor mu? Yorum kısmında buluşalım.

Exit mobile version