Resmi Call of Duty Masa Oyunu Geliyor

Savaş ekrandan masaya taşınıyor...

Resmi Call of Duty Masa Oyunu Geliyor

Eğer Call of Duty serisinin ve masa oyunlarının hayranıysanız, ikisini bir araya getiren güzel bir haberimiz var size. Resmi Call of Duty masa oyunu, Activision ve Arcane Wonders tarafından duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: Yeni Call of Duty: Mobile Sezonu, Gizli İsyan Adıyla Başlıyor


Popüler markalardan bazılarının dijital ve / veya kutulu masa oyunları oluyor bildiğiniz gibi. Şimdi bu liste, Call of Duty: The Board Game ile genişleyecek. Savaşlar ekranımızdan masamıza geliyor.

Resmi Call of Duty Masa Oyunu Önümüzdeki Yıl Satışa Sunulacak

Bahsi geçen masa oyunu, önümüzdeki aylarda Kickstarter üzerinden bir kampanya başlatılacak, ama duyuruyu şimdiden yapmayı uygun bulmuşlar. Eğer bir aksilik olmaz ise 2024 yılında da satışa sunulması planlanan Call of Duty: The Board Game, oyunda sunulan deneyimi masamızın üstüne getirecekmiş. Öyle ki, elit operatörlerin rolüne bürünerek, savaş yeteneklerimizi kullanarak mücadele edeceğiz.

Kutunun içeriğinde, pek çok ikonik harita, çeşitli oyun modları ve zorlu düşmanları bertaraf etmemizin isteneceği takım tabanlı görevler de bizleri bekleyecekmiş. Ayrıca zaman içerisinde genişleme paketleri kapsamında yeni haritalar, hikayeler ve daha fazlası da eklenecekmiş. Bir nevi canlı servis oyunu gibi bir plan var anlayacağınız üzere.

Her yeni oyunu ile satış rekorları kıran serinin masa oyunu için aslında böyle bir kampanyanın yapılması kafalarda soru işareti bırakmış olsa da, Call of Duty: The Board Game üreticisi olacak Arcane Wonders tarafından bunun gerekli olduğu söylenmiş. Başkan Robert Geistlinger, bunun lisanslı bir oyun ve kitlesel fonlamanın da oldukça yaygın bir yöntem olduğunu da sözlerine eklemiş. Activision da şirkete Call of Duty evreninde geçen bir masa oyunu için de izin vermiş. Dahası ise, en iyi deneyimin sunulabilmesi için gerekli olan her türlü aracı ve platformu da kullanabileceklermiş.

Exit mobile version