Resident Evil Village Tüm Detaylarıyla Sızdırıldı!

Biraz heyecanı kaçtı mı ne?

Capcom tarafından geliştirilen yeni Resident Evil oyunu Resident Evil Village ‘ın karakter ve hikaye detaylarının tümü internet üzerinden sızdırıldı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 3 İnceleme


Resident Evil Village Karakterler ve Hikaye

Resident Evil Village’ın karakter ve hikaye detaylarının tümü internet üzerinden sızdırıldı. Söz konusu sızdırmanın geçtiğimiz ay Capcom’u hackleyen fidye yazılım çetesi tarafından gerçekleştirildiği düşünülüyor. Capcom’un para ödemeyi reddetmesi üzerine sızıntılar tüm hızıyla devam ediyor. Resident Evil Village’ın oyundan birkaç önemli sahnesi, karakter ve hikaye detayları sızdı.

Spoiler yemek istemeyen takipçilerimizin haberin devamını okumamalarını öneririz. 

Chris: Fragmana nazaran Chris oyunda kötü değil. BSAA’dan ayrıldı ve haydut olmaya karar verdi. Dönüşüm yetenekleri olan ve oyunun ana kötüsü olan kişiyi bulmaya ve öldürmeye çalışıyor. Chris ana kötüyü neredeyse üç yıldır arıyor, ve onu alt etmek için kullandığı yöntemler BSAA’nın asla onaylamayacağı yöntemleri kapsıyor. Oyunun başında vurduğu kişi Mia değil. Ayrıca, oyunun yarısını Chris olarak oynuyor olacağız.

Ethan: Oyunun ilk yarısını Ethan olarak oynuyor olacağız. Oyun Chris’e geçiş yapınca Ethan’ın akıbeti belli olmayacak. Final boss savaşında Ethan’ın kontrolünü yeniden ele alacağız ve karakterimiz savaş sırasında ölecek. Son sözlerinde karakterimiz Chris’ten Rose adlı kızına bakmasını isteyecek.

Mia: Mia’nın kaderi yapacağımız seçimlere bağlı olacak. “Chris ve Mia – Helikopterle Kaçış” adlı bir ara sahne yer alıyor.

Ana Kötü: Ana kötümüz Alex değil. Birçok kişi Alex olduğunu düşünüyordu. Adı Miranda ve RE7’den Eveline ve Mould ile direkt bağlantılı bir karakter. Görünüşünü değiştirebiliyor. Yukarıda paylaşılan ekran görüntülerinden ejderha formuna dönüştüğü sahnelere ulaşabilirsiniz.

Ethan ve Mia’nın Kızı: Adı Rose ve görünüşe göre Eveline’ın reenkarnasyonu. Miranda, onu çalmak için Mia kılığına giriyor oyunda ama Chris tarafından orada vuruluyor. Daha sonra onu Chris’ten çalmayı başarıyor. Fragmanda yer alan Köy, Rose’a bir tür tanrıça muamelesi yapıyor.

Final: Chris, Rose’u vekil kızı olarak düzgün bir şekilde yetiştirebilmek için emekli olmaya karar veriyor. 15 ila 20 yıl arasında büyük bir zaman atlaması yaşanıyor. 2030’ların sonları. Rose’un büyüdüğünü göreceğiz. Chris artık yaşlı bir adam. Rose’u babasının mezarını ziyaret ederken görecek ve daha sonrasında Chris’in bile daha önce tanık olmadığı bir gücü açığa çıkardığına şahit olacağız. Bu gücü nereden edindiği veya nasıl kullanmayı öğrendiği bilinmiyor.


Resident Evil Village 2021’de PlayStation 5, 4, Xbox Series x, S, Xbox One ve PC için çıkacak. Oyunun Nisan 2021’de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version