Resident Evil Village iPhone 15 Pro ve iPad Tarihi Belli Oldu

Resident Evil macerası her yerde...

Resident Evil Village iPhone 15 Pro ve iPad tarihi Capcom tarafından resmen açıklandı. Önümüzdeki ay içerisinde oyuncular, bu defa da mobilde Winters çiftinin kızlarını kurtarmak için mücadeleye atılabilecekler. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake: Separate Ways Oynanış Görüntüleri


Geçtiğimiz hafta yeni Apple etkinliği gerçekleştirilmiş ve Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 ve iPhone 15 modelleri duyurulmuş. Etkinlik sırasında ayrıca Assassin’s Creed Mirage, Death Stranding ve Resident Evil oyunlarının iPhone 15 Pro için de yayınlanacağını öğrenmiştik. Capcom tarafından yapılan yeni duyuru ile Resident Evil Village iPhone 15 Pro ve iPad tarihi belli oldu.

Resident Evil Village iPhone 15 Pro ve iPad Tarihi Ne Zaman?

Japon oyun devi tarafından belirtilene göre, şimdilik güncel ana Resident Evil oyunu 30 Ekim 2023 tarihinde iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad Air ve M1 çipi veya daha günceli olan iPad Pro için satışa sunulacak. Japonya’da ana oyun 4.990 yen (bugünün kuruyla yaklaşık 915 TL), Winters’ Expansion ise 2.000 yen (bugünün kuruyla yaklaşık 370 TL) olacak.

Resident Evil 4 Remake Modu The Mercenaries, Nisan'da Geliyor

Resident Evil 4 Remake oyunun da iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha günceli olan her iPad ve Mac için halen bu yıl bitmeden oyuncular ile buluşturulması planlanıyor. Ana oyun için belirlenen ücret 7.990 yen (bugünün kuruyla yaklaşık 1.465 TL) iken, Separate Ways içeriği için de 1.000 yen (bugünün kuruyla yaklaşık 185 TL).

Son olarak, her iki oyunun da açılış bölümlerini ücretsiz olarak oynama imkanının sunulacağı da söylendi. Yani satın alıp almama konusunda karar verebilmek için ücretsiz olarak deneyebilmeniz mümkün olacak.

Resident Evil Village Hakkında

Resident Evil 7: Biohazard için bir devam niteliği taşıyan oyunun hikayesine göre, eşimiz Mia ile nihayet huzurlu bir hayat sürmeye başladığımız sırada Chris Redfield geri dönüyor ve kendimizi yine büyük bir kabusun içinde buluyoruz. Küçük kızımız Rose’un kaçırılması üzerine önce karla kaplı ve kurt adam türü yaratıkların cirit attığı bir köye, sonrasında ise devasa bir kaleye doğru yola çıkıyoruz.

Resident Evil 4 Remake Hakkında

Oyunun hikayesi, başkanın kaçırılan kızı Ashley Graham’ı kurtarmak üzerine kurulu ve bizlere köyde başlayıp da baş düşmanımızın adasına kadar uzanan üç ana bölgede hem oldukça zorlu hem de keyifli bir macera yaşatıyor. Bu süreçte de pek çok farklı düşman ile yapacağımız savaşlar da bizi bekliyor.

Exit mobile version