Resident Evil Village Hikaye Fragmanı!

Ethan Winters ve Mia'nın yeni macerasına tanıklık etmeye hazır mısınız?

Resident Evil Village

Capcom, PlayStation 5 etkinliği kapsamında Resident Evil Village için yeni bir hikaye fragmanı yayınladı. Paylaşılan fragmanda Ethan Winters ve Mia’nın yeni macerasına tanıklık ediyoruz. Peki Resident Evil Village bizlere neler sunacak? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Demon’s Souls Remake PS5’in Gücünü Açığa Çıkarıyor!


Resident Evil Village Bizlere Neler Sunacak?

Capcom, PlayStation 5 etkinliği kapsamında Resident Evil Village için yeni bir hikaye fragmanı paylaştı. Popüler Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village’da daha önce hiç görülmemiş bir hayatta kalma korku deneyimi bizlerin beğenisine sunulacak.

Resident Evil 7’de yaşanan olayların birkaç yıl sonrasını ele alacak olan yapım, yeni bir yerde huzurlu bir hayat sürdüren Ethan Winters ve eşi Mia ile başlıyor. Birlikte yeni bir hayata başlamak üzereyken bir kez daha üzerlerine bir trajedi çöküyor olacak.

Ethan Winters rolünde oyuncular bütün yakın mesafeli savaşları ve kovalamacaları birinci şahıs perspektifinden deneyimleyecek. İlginç bir şekilde Chris Redfield genellikle Resident Evil serisinin kahramanı olmuştur ancak Resident Evil Village’da daha sinsi amaçların peşinde olacak.

Sis perdesinin arasında yaşamdan yoksun bir köyde yaşayan yeni düşman tipleri, Ethan’ı amansız bir şekilde avlamaya çalışacak ve içine düştüğü bu kabusu anlamaya yönelik tüm çabalarına engel olacak. Esrarengiz bir arka plan olmaktan daha fazlası olan bu köy, Ethan’ın açığa çıkarması gereken gizemli olaylar ve kaçması gereken dehşete düşüren olaylarla dolu bir yapıya sahip. Yapımcılar bu köyü başlı başına bir karakter olarak tanımlamakta.

Paylaşılan hikaye fragmanına yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Resident Evil Village 2021’de PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Henüz net çıkış tarihi bilgisi paylaşılmış değil. Konu hakkında daha fazla bilgi paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden aktarmaya devam ediyor olacak.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? RE Village için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version