Resident Evil Remake Serisindeki Yeni Oyun Hangisi Olmalı?

Ankete katılmayı unutmayın!

Resident Evil Remake Serisindeki Yeni Oyun Hangisi Olmalı

Evet, Capcom oyunculara tam olarak bunu soruyor. Yakın bir zaman önce yayınlanan bir anket ile Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 4 sonrasında, Resident Evil Remake serisinde hangi oyunu görmemizin istendiği soruluyor. Ankete haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil Oyunlarından RTX Desteği Çekildi (Güncel)


Bildiğiniz gibi Japon oyun devi, seri için tamamıyla yeni oyunlar çıkartır iken, aynı zamanda eski oyunlardan sevilenleri modern zamana uyarladığı yeniden yapımlar ile de karşımıza çıkıyor. Her ne kadar üçüncü oyun aralarında en sönük olan olsa da, genel olarak başarılı bir performans çizildiğini çok rahatlıkla söyleyebiliriz. Bilhassa Resident Evil 4 ile beklenen kalitenin üzerine epey çıkılmıştı.

Capcom, Resident Evil Remake Serisindeki Yeni Oyun İçin Fikir Danışıyor

Şimdi de doğal olarak hangi klasik Resident Evil oyunu yeniden yapılacak diye merak etmiyor değiliz. Geçtiğimiz aylarda Resident Evil CODE: Veronica X lafı geçmiş olsa da, henüz ortada resmi bir açıklama yok. Yakın bir zaman önce yayınlanan anket ile oyuncuların fikirlerine danışılmış.

Bahsi geçen ankette daha çok serinin sosyal medya kanalları ve bu kanallar ile etkileşim durumu, Resident Evil Portal, RE.NET, ticari ürünler ve dahası sorulmuş iken, haberimize konu olan soru ise en sonda karşımıza çıkıyor. Herhangi bir seçenek olmadığı için, dilediğiniz gibi yorum yapabilmeniz mümkün oluyor.

Görünüşe göre Capcom bu anketten çıkacak olan sonuçlara bakacak ve oyuncuların tercihleri yönünde bir karar alarak, sıradaki yeniden yapım Resident Evil oyunu için harekete geçecek. Bizler de bunu yapılacak olan duyuru ile kesin olarak öğrenmiş olacağız. Elbette öncesinde çeşitli sızıntılar ile karşılaşmazsak, ki bu yüksek oranda olası.

Exit mobile version