Resident Evil Oyunları PS5 ve Xbox Series için Yayınlandı

PC versiyonları için de güncellemeler yayınlandı!

Resident Evil Oyunları PS5 ve Xbox Series için Yayınlandı

Mart ayı içerisinde yapılan bir duyuru ile Resident Evil oyunları PC, PS5 ve Xbox Series için de onaylanmıştı. Uzun zamandır haber alamadığımız mevcut nesil versiyonlar için, Capcom sunumu sırasında beklenen müjde verildi. Şu an itibarıyla satın alabiliyor veya ücretsiz güncelleme ile erişim sağlayabiliyorsunuz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil Village – Winters’ Expansion Duyuruldu!


PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarının satışa sunulmasının ardından, piyasadaki oyunların çoğu için mevcut nesil yükseltmeleri yayınlanmaya devam ediyor. Bu sayede, eski oyunları daha yüksek performans ile akıcı bir şekilde oynayabilmek mümkün oluyor. Listeye eklenen şimdilik son oyunlar ise, Resident Evil 7: Biohazard, Resident Evil 2 Remake ve Resident Evil 3 Remake olacak.

Resident Evil Oyunları PS5 ve Xbox Series Konsollarına Taşınıyor

RE Engine kullanılarak geliştirilmiş olan bu oyunlar, bildiğiniz gibi görsel açıdan halen göz alıcı görünüyorlar. Capcom tarafından verilen detaylara göre, her üç Resident Evil da Işın İzleme, yüksek hare hızı ve üç boyutlu ses desteğine kavuşacak iken, PlayStation 5 versiyonlarında ise DualSense kolunun dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyiciler desteğinden de faydalanılacak.

Resident Evil 7: Biohazard, Resident Evil 2 Remake ve Resident Evil 3 Remake oyunlarının PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna halihazırda sahipseniz, yayınlanan güncellemeler ile platform tercihinize göre PlayStation 5 veya Xbox Series versiyonuna ek bir ücret ödemeden şu anda erişebiliyorsunuz. Aynı şekilde PC versiyonu için bu oyunların ücretsiz güncellemelerini indirerek görsel açıdan daha etkileyici bir deneyim yaşayabileceksiniz. Eğer bu oyunlara sahip değilseniz de, PlayStation, Steam veya Xbox mağazasına giderek doğrudan satın alabiliyorsunuz.

Resident Evil 7: Biohazard Hakkında

Üç yıl önce eşi Mia’nın öldüğünü düşünen Ethan Winters, beklenmedik bir şekilde gelen gizemli bir çağrı üzerine Louisiana eyaletindeki Dulvey kasabasına gidiyor. Korku dolu bir maceraya yelken açacağımız olaylar da bu şekilde gelişiyor.

Resident Evil 2 Hakkında

1998 yılında çıkmış olan orijinal oyunun yenilenmiş sürümü 2019 yılında satışa sunulmuştu. Ağabeyi Chris Redfield’ı aramak için şehre gelmiş olan Claire Redfield ile çaylak polis memuru Leon S. Kennedy’nin korku dolu macerasında, hayatta kalmaya çalışarak Raccoon Şehri’nden sağ salim kurtulmaya çalışıyoruz.

Resident Evil 3 Hakkında

Serinin devam oyununda bir kez daha Jill Valentine rolünde olacaksınız. Orijinal oyundaki Konak Hadisesi’nden kurtulmayı başaranlardan bir tanesi olan Jill Valentine, aynı zamanda Umbrella Şirketi’nin Raccoon Şehri’ndeki zulmüne tanık olan son kişilerden bir tanesidir. Şirket ise onu durdurabilmek için çareyi nihai gizli silahı Nemesis’i devreye sokmakta buluyor.

Exit mobile version