Resident Evil Outrage Revelations Serisinin Devamı Olacak!

Bu serinin sonu gelmez...

Resident Evil Outrage

Capcom’un popüler hayatta kalma korku serisi Resident Evil, tekrar sızıntı haberleriyle gündemde. Geçtiğimiz aylar bir grup hackerın saldırısına uğrayan Japon merkezli şirketin gelecek oyunlara ait kod isimleri internet üzerinden sızdırılmıştı. Yeni paylaşılan detaylara göre kod adı Resident Evil Outrage olan projenin Revelations serisinin devam oyununa ait olduğu belirtildi. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Beklentilerinizi Düşük Tutun! Pek Çok Oyun Ertelenecek


Resident Evil Outrage Hakkında Yeni Detaylar

Kod adı Resident Evil Outrage olan projenin Revelations serisinin devam oyununa ait olduğu belirtildi. Sızıntı Resident Evil 8’i de açığa çıkaran Dusk Golem’den geldi. Dün gönderilen tweet’lerde, AestheticGamer (Dusk Golem), oyunun diğer platformlarda boy göstermeden önce özel bir anlaşma dahilinde Nintendo Switch’e çıkacağını iddia ediyor. İlk Revelations oyunu başlangıçta Nintendo 3DS’ye özel olduğu için bu mantıklı.

Yukarıdakileri özetlemek gerekirse: Revelations 3, ya bu yılın sonlarında ya da önümüzdeki senenin başlarında çıkacak ve serinin 25. yıl dönümü kutlamalarının bir parçası olarak yayınlanacak (Capcom zaman yolculuğunu icat etmedikçe, yukarıdaki tweet’te verilen yıllar yazım hatası olarak kabul edilebilir. Hepimiz insanız sonuçta…)

Ayrı bir başlıkta, Dusk Golem, Outrage’ın ilk iki Revelations oyununa nazaran “daha yüksek bir bütçeye ve çok daha fazla geliştirme süresine” sahip olduğunu iddia ediyor. Golem, daha yüksek bütçe nedeniyle, Capcom’un Revelations etiketini tamamen terk etmeyi düşünebileceğini de belirtmekte. Sızdıran kişinin geçmişi göz önüne alındığında dikkate alınmaya değer bir paylaşım olduğu düşüncesindeyim.

Konu hakkında daha fazla detay geldikçe sizlere sitemiz üzerinden aktarıyor olacağız. Resident Evil Village ise Mayıs 2021’de PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Popüler Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village’da daha önce hiç görülmemiş bir hayatta kalma korku deneyimi bizlerin beğenisine sunulacak.

Resident Evil 7’de yaşanan olayların birkaç yıl sonrasını ele alacak olan yapım, yeni bir yerde huzurlu bir hayat sürdüren Ethan Winters ve eşi Mia ile başlıyor. Birlikte yeni bir hayata başlamak üzereyken bir kez daha üzerlerine bir trajedi çöküyor olacak.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version